berita

Nak Tahu Puasa Korang Produktif Ke Tak, Meh Jawab Soalan Ni!

April 7th, 2022 | by Epul
Kini Trending

Akhirnya! Rindu sangat nak berterawih jemaah di Masjid kan? Admin memang menanti ketibaan bulan Ramadan kali ni.

Mana taknya, admin rasa sangat teruja untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ini setelah dua tahun rakyat Malaysia terpaksa mengehadkan pelbagai aktiviti kerana COVID-19.

Admin yakin korang juga pasti mengharapkan Ramadan terbaik dan produktif untuk tahun ini kan! So, apa perancangan korang untuk memastikan semua aktiviti atau perkara yang tertangguh selama ini dapat dilakukan?

Nampaknya korang memang target untuk memastikan bulan Ramadan tahun ini sangat produktif dan diisi dengan aktiviti berfaedah.

Perancangan untuk melakukan riadah, beribadat, shopping raya, kemas rumah, bekerja, memasak memang semua siap!

Berpuasa tidak membataskan aktiviti yang korang ingin lakukan. Korang boleh kekal aktif, produktif dan Ramadan, Semua #Done!

Kekal terhidrat dengan 100PLUS di bulan Ramadan ini!

Bulan Ramadan ini adalah waktu terbaik untuk korang grab segala peluang untuk melaksanakan ibadah extra sebab pahalanya pun extra kan? Dalam masa yang sama, rutin harian pun perlu dilaksanakan seperti biasa.

Bagaimana untuk kekal produktif, fokus dan bertenaga demi memastikan segala aktiviti yang telah dirancang berjalan dengan lancar serta tugasan mampu diselesaikan dengan efisien tanpa kelesuan?

Sebenarnya, ada cara paling mudah dan efektif untuk melawan keletihan dan kekal aktif tau. Korang boleh bersahur dengan 100PLUS untuk tenaga berpanjangan dan dan kekal fokus sepanjang hari.

Lepastu, dengan pengambilan 100PLUS semasa berbuka pula boleh membantu untuk menggantikan cecair tubuh badan yang hilang semasa berpuasa!

100PLUS pilihan terbaik dengan elektrolit untuk memastikan tubuh badan korang sentiasa terhidrat, bertenaga, kekal fokus sepanjang hari dan Ramadan Semua #DONE.

Tapi, sudah tentu pilihan yang paling tepat semasa bulan Ramadan ialah 100PLUS ACTIVE kerana ianya tanpa karbonat dan ditambah dengan Vitamin B, maka perut korang pun akan lebih selesa!

Nah, jom tengok bagaimana pelakon kegemaran ramai, Syafiq Kyle mampu kekal terhidrat dan bertenaga dengan 100PLUS sepanjang Ramadan ini!

Dah check semula senarai semak korang tu? Mungkin ada yang tertinggal atau nak tambah lagi perancangan untuk bulan Ramadan ini? Sempat lagi ni sebab baru Ramadan minggu pertama kan?

Jangan risau, dengan 100PLUS, pasti korang boleh melaksanakan pelbagai aktiviti bulan Ramadan ini dengan fokus, bertenaga dan mampu melaksanakan semua aktiviti dan planning yang tertangguh selama ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ramadan, Semua #DONE, sila layari laman sesawang ini.

The following two tabs change content below.

Epul

Sponsored Content Champion at REV Asia
Jangan follow akaun Twitter & Instagram saya kat tepi ni.

SKIP THIS AD ×