berita

Neelofa Melenting Fesyen Baju Ditegur Macam Sotong

February 27th, 2015 | by Wan
Isu & Kontroversi

ne1

Ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan di tengah hari! Kalau tahun lalu Neelofa dikecam hebat oleh peminat dek kerana fesyen Power Ranger Pink yang unik, kali ini lain pula ceritanya.

Dalam diam rupanya ada pihak tak berkenan dengan fesyen yang digayakan oleh Neelofa pada malam Anugerah Meletop Era baru-baru ini. Siap cakap macam badut sarkas! Nak dijadikan cerita status tersebut dibaca oleh Neelofa, memang ‘meletop’ lah!

Macam Sotong?

GUNA1

Khabarnya foto yang dimuatnaik oleh seorang make up artis itu merupakan kenalan kepada Neelofa sendiri di laman sosial. Dah lah kritik secara terang-terangan, siap mention fesyen artis mana yang macam sotong dan badut sarkas.

Kami cuba google bagaimana agaknya ruffled reef squid yang dimaksudkan, ini hasilnya. Sama ke?

nasib

Tak Faham Fesyen!

GUNA3

Mungkin kerana tak mampu lagi menahan sabar, Neelofa lantas balas kritikan lelaki tersebut yang disifatkan tak layak untuk beri komen mengenai fesyennya. Boleh tahan juga Neelofa, tegas mempertahankan pendirian mengenai baju yang direka khas Fiziwoo.

replace

Harap Neelofa bersabarlah sebab mulut orang memang susah kita nak tutup. Bagi kami fesyen yang digayakan oleh Neelofa pada malam itu okay lah. Berapa bintang yaaa?

SKIP THIS AD ×