berita

‘Ni Show Pasar Malam Ka?’ – Azwan Ali Berang Penganjur Anugerah Tak Professional

February 27th, 2021 | by Amat
Kini Trending

Sebelum ini, pengacara dan pelakon popular iaitu Azwan Ali memaklumkan bahawa dia bakal menerima anugerah ‘Asean Inspiring Award Winner 2021’ dari negara jiran, Indonesia.

Namun begitu, Azwan Ali yang mesra disapa sebagai Diva AA itu didakwa meluahkan rasa kecewa apabila penganjur anugerah tersebut tidak profesional terhadapnya.

‘You are not professional’ 

Difahamkan, malam tadi telah berlangsungnya anugerah tersebut di Indonesia. Azwan Ali sebelum ini telah diberitahu bahawa dia merupakan pemenang bagi salah satu kategori di anugerah tersebut. Sebagai pemenang, Azwan Ali dipercayai untuk menghadirkan diri dan dipelawa untuk memberi ucapan kepada peminat melalui aplikasi zoom

Namun, pada hari kejadian, pihak penganjur didakwa tidak menghubunginya meskipun pengacara tersebut sudah menunggu lama. Oleh itu, Azwan Ali meluahkan rasa bengang dengan cara kerja daripada pihak penganjur berkenaan dan menyifatkan mereka tidak professional.

Tak hadap pun!

Susulan daripada itu, ada peminat turut menghantar mesej kepada Diva AA dan bertanyakan kepadanya kenapa dia tidak muncul di anugerah berkenaan. Tambah Diva AA, dia mendakwa anugerah tersebut seperti ‘pasar malam’ kerana pihak penganjur tidak merancang sebaik-baiknya dengan penerima anugerah.

Sumber: Divaazwanavazzztersohor1

SKIP THIS AD ×