berita

‘Kau Ingat Aku Batak Ke?’ – Dituduh Ditanggung Isteri Doktor, Nubhan Bidas Kritikan Netizen

October 29th, 2018 | by Shafika
Isu & Kontroversi

Semua sedia maklum, bekas peserta rancangan realiti, Nubhan berkahwin dengan Dr. Afifah pada tahun 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata. Terbaru, penyanyi yang pernah popular dengan lagu ‘Ada Untuk Mu’ telah memuat naik foto komen netizen yang mengkritik dirinya.

Dalam komen itu, seorang individu mendakwa dia ditanggung oleh isterinya yang juga merupakan seorang doktor. Walau bagaimanapun, Nubhan membidas kembali kritikan dibuat.

Isteri tak pernah tanggung

Hahaha…banyak pulak komen komen macam ini lately…ada yg sindir ada yg direct…komen yg lain tu lantak lah…apalah sgt…wife saya tak pernah tanggung hidup saya ya…kau ingat cukup ke? Bangangyaaa komen ni…gaji bini aku sbulan aku dpt double setiap hari ok!ko ingat aku batak ke nk popular? Kalau popular pun sangkak nk buat apa? Kau tu yg masih hidup meminta2 tu tak payah cermin diri, zaman skrang hentak terus kepala kat dinding kasi sedar… #bebal#bodohtusimpansikit

Respon netizen

Sumber : Nubhan

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×