berita

Offer Sakan dekat PG Mall! Hanya Scan QR Code Untuk Buat Bayaran! PG Mall Ada Promosi Kaw-Kaw!

January 15th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Offer! Offer! Offer! Big sale kembali lagi korang! Kali ni lebih banyak promosi! Lebih banyak diskaun dan lebih banyak pulangan tunai untuk korang menangi.

Nak tahu promosi apa yang min maksudkan ni dan macam mana caranya nak nikmati semua promosi ni? Korang kena baca artikel ni sampai habis. Jeng! Jeng! Jeng…

Pulangan Tunai sebanyak RM18 bila korang guna Maybank QRpay!

Ha! Korang yang tak familiar dengan PG Mall, ni min nak bagitahu yang sebenarnya PG Mall merupakan online shopping mall yang menawarkan pelbagai jenis produk yang terdiri daripada barangan perhiasan wanita, barangan perhiasan rumah, baju, kasut, barangan elektrik, makanan dan pelbagai lagi.

Yang power, kali ni PG Mall buat promosi kaw-kaw untuk korang semua sebab diorang nak kenalkan kaedah pembayaran melalui Maybank QRpay. Best! Best!

 

Dah tak payah susah-susah nak buat online transfer atau isi butiran kad debit atau kredit korang, guna Maybank QRPay  je mudah.Ye! Korang hanya scan dan bayar. Awesome kan?

Tambah menarik bila korang buat bayaran menggunakan Maybank QRPay buat kali pertama, korang layak untuk menikmati pulangan tunai sebanyak RM 18 apabila korang berbelanja minima RM 88. Kalau kira-kira balik, lebih kurang 20% diskaun. Banyak tu guys

Banyak tawaran lagi oit! Guna e-Wallet pun boleh!

Kebetulan kerajaan bagi insentif e-Tunai Rakyat RM 30 yang boleh claim menggunakan aplikasi Grab Pay, E-Wallet Touch ‘n Go dan Boost, korang guna la dekat PG Mall. PG Mall terima semua jenis bayaran ni.

Bila korang berbelanja dekat sini RM 30 ketas, korang sebenarnya boleh join lucky draw PG Mall,dimana setiap bulan ada  pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 15 dan 30 haribulan. Pemenang  layak menerima hadiah sehingga RM 3000! Wow! Kaya…kaya…

ConsuMerchant: Pulangan tunai sehingga 3.5% (setiap masa)

Apa lagi yang korang boleh nikmati dari PG Mall? Confirm ramai tak tahu pasal pulangan tunai sepanjang masa ni. Actually, korang boleh menikmati pulangan tunai sehingga 3.5% daripada jumlah perbelanjaan korang bila korang share referred link korang kepada pengguna baru PG Mall.

Walau bagaimanapun, pemberian cashback tertakluk kepada terma dan syarat. Nak tahu lebih lanjut? Korang klik je link ni okay <https://pgmall.my/consuMerchant-concept>.

Hot Deals istimewa untuk korang!

Bukan itu sahaja, kali ni PG Mall betul-betul nak bagi korang happy. Diorang siap adakan Hot Day Sale setiap hari. Berlangsung pada jam 10 pagi, 4 petang dan 9 malam, waktu-waktu macam ni  korang kena shopping sebab untung.

PG Mall jamin harga yang diorang tawarkan ialah harga terendah dalam pasaran dengan diskaun sehingga 80%.

Jadi apa lagi yang korang tunggu? Jom usha PG Mall. Lagipula dah boleh bayar guna Maybank QRPay. Min yakin pengalaman online shopping korang akan jadi lebih menarik dan baik tanpa perlu dedahkan maklumat kad debit dan kredit korang. Happy shopping guys.

Website: PG Mall

Facebook: PG Mall