berita

One Living Merdeka Sale Kembali Lagi! Lebih Banyak Penjimatan Dengan Diskaun Sehingga 80%!

August 26th, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Tak lama lagi kita bakal menyambut hari kebangsaan (merdeka) yang ke-62. Masa ni akan ada banyak perarakan. Ada yang berarak jalan kaki, naik basikal, naik motosikal, dan tak dilupakan yang naik kereta antik. Memang seronok bila dapat join berarak bersama-sama.

Namun begitu, selain adanya perarakan perkara lain yang menjadi tumpuan rakyat semestinya sale besar-besaran yang banyak berlangsung pada hari keramat tersebut. Antara sale yang korang tak boleh lepaskan mestilah ONE LIVING MERDEKA SALE.

Sempena dengan kemerdekaan yang ke-62 tahun kali ini, ONE LIVING tawarkan pelbagai perkakasan rumah, dapur, bilik air dan macam-macam lagi dengan harga terbaik & termurah khusus untuk korang.

Tambahan pula, kebanyakan perkakasan elektrik, rumah, bilik air dan dapur yang di jual oleh ONE LIVING semuanya jenama terkemuka. Antara jenama yang ada termasuklah LG, Toshiba, Sony, Samsung, Sharp, Electrolux, Beko, Panasonic, Philips, Tefal, Haier, Mitsubishi Electric, Deka, Elba, Rubine,TEKA, Isonic, Joven, Milux, Livinox, Blue Air, Bayu Air,Khind, Honeywell, Ecovacs, Superecoo dan banyak lagi.

Yang penting korang datang awal dan beratur supaya nanti tak kelam kabut nak beli barang yang korang dah aim tu. Tak kisah la, korang nak beli perkakasan dapur atau bilik air atau perkakasan elektrik, cuma make sure korang dah plan apa korang nak dan terus grab je nanti barang korang nak. Takut nanti stok habis.

Serendah RM 9, yang diskaun 80% pun ada!

Merdeka sale kali ini lebih istimewa sebab korang boleh dapatkan pengering rambut pada harga RM9, seterika RM9, cerek air RM57 dan mesin basuh automatik jenama Jepun 7kg, hanya pada harga RM499. Diskaun sehingga 8o% la katakan… Memang Power!

Buat korang dekat luar sana yang nak beli perkakasan rumah yang baru, nak tukar dapur, pengisar makanan, vakum dan pelbagai lagi, boleh la berbuat demikian sekarang. Harga tengah murah ni. Tak rugi beli. Boleh jimat banyak tau. Berbaloi-baloi.

Ini yang wajib korang beli!

TV antara barang yang korang memang kena beli. Harga rendah lepastu siap ditawarkan dengan sound bar sekali. Memang berbaloi sangat kalau korang beli. Lepas ni tgk TV, bukan je gambar jelas, bunyi pun padu!

Yang mana dah lama niat nak beli penghawa dingin, ni ONE LIVING nak bagi harga kasih sayang. Sumpah murah! Nak jimat, tak nak guna penghawa dingin, kipas pun ada, pilih ja yang mana korang bekenan di hati.

Peti sejuk yang ditawarkan oleh ONE LIVING datang dalam pelbagai saiz, harga dan design. Beli la yang mana korang suka, janji ada bajet, semua jadi. Mana yang nak tukar mesin basuh baru, wajib singgah sini. Nak mesin basuh besar mana pun ada. Rambang mata dik non oit.

Water heater dan kitchen hood and hob pun ada. Kalau hampa tak percaya mai la sendiri tengok dan pilih. Banyaklah pilihan untuk barangan dapur. Tak dilupakan juga perkakasan bilik air. Banyak pilihan sungguh. Paip, water heater, rain shower, semua ada,

Istimewa untuk korang!

Ha! Inilah tawaran yang akan buat mata korang terbeliak. Tak Percaya? ni admin nak story.

Diskaun 50% untuk periuk nasi Tefal model RK8105? Betul ke ni? Ye korang. Memang betul! Caranya mudah sahaja korang cuma perlu bawak dan tukar periuk nasi lama korang untuk menikmati dikaun hebat ini atau korang juga dapatkan Blender Tefal model BL962 untuk menikmati diskaun sebanyak 50% ini.

Maka lepas ni mudah la, kalau korang nak masak  nasi dalam jumlah yang banyak sebab periuk nasi ni berkapasiti 1.8 liter. Nak masak sup dan tomyam pun boleh. Sesuai sangat. Tahan karat.

Blender Tefal pula mampu mengisar pelbagai jenis bahan masakan. Nak kisar bawang, nak kisar kentang, nak kisar sayur, nak kisah bahan kering macam kacang juga boleh. Semuanya dihujung jari sahaja. Siap boleh pilih jenis kisaran, Letup!

Beli 1 Percuma 2 awesome!

Suami-suami dekat luar sana yang tak tahu nak hadiahkan apa untuk isteri, apa kata korang beli Tefal Steam Iron model GV6840 yang ditawarkan pada harga RM1499 atau Tefal steam iron model  GV7830 pada harga RM1699. Kedua-dua model ni memang tip top habis.

Yang penting korang akan dapat Tefal IH Rice Cooker model RK6041 berharga RM659 dan ironing board bernilai RM469 secara percuma. Power doh! Mudah la Nak iron baju kerja lepas ni. Tak gaduh dah nak seterika berulang kali. Dengan sekali swipe baju dah kemas dan sedia untuk dipakai.

Kipas Siling DC dari hanya RM 399!

Selain itu, korang juga boleh beli kipas siling DC. Ianya cantik sebab ada lampu dekat sebelah tengah. Lepas tu bunyinya sangat perlahan, jadi tidur korang tak kan terganggu. Jimat penggunaan elektrik 50% tau! Menarik sangat! Antara jenama yang menawarkan kipas siling DC termasuklah Deka, Rubine, Bayu Air dan Khind.

Apa-apa pun Jangan lupa, untuk dapatkan model TV terbaru SAMSUNG, SHARP dan SONY. Model TV yang ditawarkan termasuklah SONY  KD55x8000G dan model KD65X8000G,  SAMSUNG UA65RU8000KXXM, SAMSUNG UA82RU8000KXXM, SAMSUNG UA55RU7400KXXM, SAMSUNG QA55Q60RAKXXM, SHARP  4TC70AH1X dan 4TC60AL1X dengan harga terbaik.

Kira & Menang!

Nak menang periuk nasi Tefal berharga RM499? korang hanya perlu ikut arahan di bawah, okay?  Cuma jangan lupa untuk check out promosi yang One Living tawarkan pada 31 Ogos ini.

Hadiah:
1x periuk nasi Tefal (RK8145) bernilai RM499
———————————————————————————

Ikut langkah mudah dibawah untuk jadi pemenang bertuah!

Langkah 1: Like post ini & jadi salah seorang pengikut setia ONE LIVING Sdn Bhd;
Langkah 2: Kira jumlah periuk nasi yang dipaparkan dan berikan jawapan.
Langkah 3Share dekat profile korang (public post) dan jangan lupa komen”I’m going to ONE LIVING Merdeka Sale on 31st Ogos – 2 Sept 2019!

Waze: One Living SS2-05SS  (https://waze.com/ul/hw2838rzrs)
Langkah 4: Follow One Living tau!

Peraduan berakhir: 29 Ogos 2019, 23:59 malam
Pemenang akan diumumkan pada 30 Ogos 2019

**Hadiah mestilah di tuntut oleh pemenang di ONE LIVING SS2-05SS pada 31 Ogos hingga 2 September 2019.
**Penyertaan berulang tidak dibenarkan
**Tertakluk pada terma dan syarat

Ada pelbagai aktiviti dengan 988 Cruiser!

Korang bukan sahaja dapat beli perkakasan rumah yang diingini dengan diskaun hebat sebaliknya, korang juga berpeluang untuk jumpa 988 Cruiser dan join aktiviti yang mereka jalankan. Boleh menang pelbagai hadiah menarik. 988 Cruizer akan berada di ONE LIVING SS2 pada jam 12 tengah hari, 1 September ini.

Penuh bonet kereta diorang ni membeli!

Kalau dah singgah ONE LIVING memang penuh bonet kereta la membeli. Semua murah-murah. Lepas tu banyak pilihan. Puas hati sangat kalau singgah ONE LIVING.

Kepada korang yang nak datang nanti, pastikan bonet kereta kosong tau! Boleh la borong perkakasan rumah yang korang perlukan.

Jika, korang ada sebarang masalah disana, korang boleh dapatkan bantuan jurujual disana. Diorang akan bantu dan guide korang untuk membuat pembelian dengan bijaksana menggunakan bajet yang korang dah allocate.

Kalau selepas membeli ada masalah, jangan rasa ragu atau risau untuk berhubung dengan mereka. mereka akan bantu korang sebab  kepuasan hati korang adalah keutamaan mereka. Sesuai sangat dengan slogan diorang ONE LIVING, your one stop for better living.

ONE LIVING SS2 – MERDEKA SALE!

Tarikh: 31 Ogos –2 September 201 9
Masa: 10 pagi – 9 malam
Alamat: 37, 39 & 41, Jalan SS2/75, 47300 Petaling Jaya, Selangor.
One Living SS2 – 05SS  (https://waze.com/ul/hw2838rzrs)
No.Telefon: 03-7877 7882 / 1700-81-8480

Facebook: ONE LIVING