berita

Orang Kuantan Jom Beli Rumah Tepi Pantai? Boleh Usha Rumah OSK Ni, Siap Dapat Duit Lagi!

October 5th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Duduk dekat tepi pantai ni merupakan impian ramai orang betul tak? Lagi-lagi kalau yang baru mendirikan rumah tangga, mesti korang berangan nak buka tingkap dan angin pantai meniup di muka korang kan? Angan-angan korang tu boleh dicapai kalau korang beli rumah TimurBay ni!

Siap boleh dapat insentif lagi kalau beli rumah ni!

OSK ada buat promosi? Beli rumah dapat kereta?

Betul tu, OSK Property ada buat promosi di mana kalau beli rumah korang berpeluang untuk mendapatkan insentif! Memang rare sungguh promosi ni. Tak banyak property yang nak bagi insentif bila korang beli rumah tau.

Korang bukannya menang kereta tau bila beli rumah, korang memang dapat beli kereta! *Tertakluk kepada terma dan syarat-syarat!

Macam mana boleh dapat kereta? Memang bukan biasa-biasa!

Biasanya orang kata lepas beli rumah banyak nak guna duit kan? So, ambil peluang ini untuk beli rumah tanpa perlu guna banyak duit!

Kalau korang nak tahu macam mana nak dapat kereta, boleh klik link di akhir post ni.

Bestnya!! Rumah tu dekat area mana eh?

Rumah OSK Property tu berhadapan dengan Pantai Balok, Kuantan! Cantik sangat!  Korang boleh enjoy view tu kalau pergi pool atau playground! Siap boleh direct access ke pantai oiii. Korang bawak jelah tikar nak bentang. Tak payah drive jauh semata-mata nak pergi pantai!

Rumah ni fully-furnish tau! Fasiliti yang disediakan memang ikut tema resort. Memang puas hati dan seronok gila. Rasa macam duduk dekat resort 5 bintang!

Pool je dah ada empat! Ada Infinity Pool, Whirl Pool, Lap Pool dan Pool kanak-kanak. Selain itu, ia juga dilengkapi dengan tempat BBQ, Gym (outdoor dan indoor), tennis court, surau, sauna dan macam-macam lagi. Senang cerita semua kelengkapan ada!

Rasa seronok bila baca kan? Lagi seronok kalau korang usha sendiri rumah tu nanti. Macam-macam korang boleh tanya dan penjelasan yang diberikan mesti lagi power. Susah tau nak dapatkan rumah yang ada fasiliti lengkap macam ni dekat Kuantan!

Tak ada wang pendahuluan? Jangan risau,rumah OSK TIMURBAY ni 0% pendahuluan!

Betul tu, OSK property memang nak memudahkan kerja korang. Jadi kalau korang berminat nak beli rumah ni tapi tak cukup wang pendahuluan lagi jangan risau sebab korang boleh dapatkan rumah cantik ni dengan 0% wang pendahuluan!

Selain itu, bumiputera pulak boleh dapat lagi 5% diskaun! Wow! Dah la kasi duit, dia kasi diskaun lagi tu! Siap 0% pendahuluan! Korang memang kena grab peluang ni cepat!

Kalau korang risau tak ada masa untuk uruskan, korang boleh minta developer untuk uruskan segala-galanya untuk korang. Bestkan?

Korang boleh lah ke TimurBay Sales Gallery kalau nak tahu dengan lebih lagi mengenai rumah cantik ni! Maklumat lanjut boleh klik di sini!

The following two tabs change content below.