berita

Latest Posts

Foto : Ikhwan Hot FM Bertunang Dengan Pramugari?

April 22nd, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Ikhwan Hot FM

Menerusi sebuah portal hiburan hari ini, Murai melaporkan dj radio iaitu Ikhwan dari Hot FM dikhabarkan telah pun selamat melangsungkan majlis pertunangannya pada 6 April lepas.

Majlis pertunangan Ikhwan bersama tunangnya, Natasya Nadya diadakan secara kecil-kecilan di Klang tanpa menjemput pihak media. Melalui info dari laman Facebooknya, Natasya merupakan seorang pramugari bagi sebuah syarikat penerbangan tempatan.

Natasya Nadya

Cantik juga tunang Ikhwan ni kan? Dalam diam-diam rupanya pandai juga Ikhwan cari pasangan hidup. Gambar-gambar mereka pun nampak sedondon dan mesra je bersama. Tahu-tahu dah bertunang, dengan pramugari pula tu.

Tahniah Ikhwan, semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin ya. Mari lihat beberapa keping lagi foto selepas ini. Read More

Star Trek Into Darkness : Siapakah Musuh Sebenar Krew Enterprise?

April 22nd, 2013 | by Ai
Filem Antarabangsa

ST_Destruction_UK_Quad

Filem Star Trek Into Darkness bakal kembali menemui penonton pada 16 Mei 2013 dengan aksi-aksi yang lebih menggerunkan dan pertarungan yang lebih mencemaskan.

Untuk sambungan kali ini, filem tersebut bakal memperkenalkan musuh baru dalam Enterprise yang merupakan ahli krew itu sendiri. Siapakah agaknya musuh dalam selimut itu ya? Adakah dia ahli baru krew tersebut?

Apa pun menerusi trailer terbaru filem Star Trek Into Darkness ini, kita dapat lihat terdapat sebuah objek yang dikeluaran daripada lautan, dan objek tersebut kelihatan seakan-akan sebuah kapal perang. Agaknya apa fungsi objek tersebut? Adakah ianya digunakan untuk menentang musuh krew Enterprise?

HH

Trailer ini turut memaparkan sebuah objek berbentuk robot yang kelihatan berlegar di ruang angkasa lepas. Mungkin objek ini salah sebuah kapal angkasa musuh yang datang untuk menyerang krew Enterprise, atau mungkin ianya robot milik tali barut itu? Apa pun, semua persoalan akan terjawab apabila anda menonton filem Star Trek Into Darkness ini nanti. Read More

Keek : Video Gwiyomi Versi Wawa Zainal Lagi Comel?

April 22nd, 2013 | by Ai
Kini Trending

Screen Shot 2013-04-22 at 12.19.02 AM

Dulu demam ‘Gangnam Style’, lepas itu ‘Harlem Shake’, tiba-tiba sekarang demam ‘Gwiyomi’ pula. Habis semua orang mahu merakamkan aksi mereka ber’gwiyomi’ di internet. Ada yang memasukkan ke laman Youtube, tak kurang juga pada mereka yang memuatnaik ke akaun Keek masing-masing.

Dan biasalah, pastinya selebriti juga akan turut terikut dengan fenomena-fenomena ini. Terbaru, Wawa Zainal telah memuatnaik video Gwiyomi ke akaun Keek-nya.

Screen Shot 2013-04-22 at 12.26.11 AM

Aksi Wawa dalam video ini kelihatan sedikit kekok namun dia tetap kelihatan comel dengan lesung pipit dan wajah yang putih gebu. Tengoklah sendiri matanya itu, kami sendiri terpegun sebentar dengan kecomelan pelakon ini.

Mari tengok video Gwiyomi Wawa Zainal selepas ini! Read More

Nora Danish Bawa Rayqal Lawat Anak Fasha Sandha

April 22nd, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Nora Danish

Beberapa jam lalu pelakon genit, Nora Danish telah kongsikan sekeping foto menerusi laman Instagram-nya dengan caption berbunyi,

Congrats Jejai & Fasha on the new born Rayfal. Such an adorable baby.

Menerusi foto yang dipaparkan, kita dapat lihat keceriaan yang terpancar melalui wajah pelakon wanita tersebut sewaktu melawat bayi sulung Fasha Sandha, Putra Rayfal Ramli semalam.

Nampaknya ramai antara peminat melahirkan rasa gembira serta bersyukur melihatan keakraban yang terjalin antara kedua-dua aktres ini dan berharap agar hubungan mesra mereka akan terus berkekalan.

Instagram Nora Danish Read More

Foto : Danny X Factor Terima Hadiah Istimewa Dari Insan Tersayang

April 19th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Birthday Danie X Factor 1

Selamat ulang tahun kelahiran buat pelakon dan penyanyi kacak Danie Anwa, atau lebih dikenali sebagai Danny X Factor yang menyambut ulang tahun kelahirannya buat kali yang ke 33 hari ini.

Menerusi laman Twitter milik selebriti ini, Danny telah mengucapkaan jutaan terima kasih kepada peminat-peminat yang memberi ucapan selamat keatas dirinya dan paling seronok apabila penyanyi ini memaklumkan dia bakal menerima hadiah istimewa berupa baju melayu hasil jahitan ibunya sendiri.

So sweet my mom call me up.. Nk hadiah kan baju Melayu my mum yg jahitkan hihihi.. Tq ma love so much…

Dalam pada itu, Danny turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan artis yang turut hadir memeriahkan majlisnya semalam.

Menerusi foto-foto yang dipaparkan, kita dapat lihat antara rakan artis yang turut hadir adalah Norman Hakim, Syed Aiman serta Azrul Raja Lawak.

Alhamdulillah syukur kpd ilahi dipanjangkan usia menyambut kelahiran yg ke33 yg begitu bmakna yg jatuh pada penghulu segala hari.

Tq for all doa n wishes..love u all especially for my luvly wife for being with me all the time n my family.

Bagi semua peminat Danny, jom layan foto-foto di bawah. Read More

Azean Irdawaty Kritikal & Pembedahan Terpaksa Ditangguhkan

April 19th, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

Azean IrdawatyPara peminat pasti sudah tahu tentang situasi seniwati Azean Irdawaty kan? Ibu kepada Benjy ini kini sedang menjalani rawatan di hospital bagi melawan penyakit kanser yang dihidapinya.

Namun sebentar tadi, Astro Awani melaporkan bahawa pelakon popular ini berada dalam keadaan kritikal dan doktor mengesahkan barah tumornya sudah merebak ke kawasan lain.

Azean yang sepatutnya menjalani pembedahan semalam (18 April) terpaksa ditangguhkan oleh doktor ke tarikh 22 April iaitu hari Isnin depan atas sebab tertentu.

Mari kita sama-sama doakan semoga pembedahan seniwati Azean Irdawaty berjalan lancar.

Kepada anda yang mahu memberikan sumbangan ikhlas bagi membantu kos pembedahan, anda boleh salurkan terus ke akaun bank Azean Irdawaty Yusoef, 16240100009490 (RHB Bank).

Dibawah ialah foto terbaru Azean yang diambil dari laman Facebook Inessa Irdayanty.

163564_10151411101743553_1086444818_n

Subscribe Youtube OHBULAN! Banyak Video Best!

Top Posts This Week

Waktu Solat

1 January 2017, Thursday
Subuh
00:00am
Syuruk
00:00am
Zuhur
00:00am
Asar
00:00am
Maghrib
00:00am
Isyak
00:00am

Waktu Solat Ini Dibawakan Oleh
Waktu Solat Malaysia