berita

Latest Posts

Zul Ariffin Ada Kekasih Baru?

June 19th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

OHBULAN!TV3RAYA-93

Terkejut tengok tajuk entri kali ini? Kali ini ia bukan kontroversi atau spekulasi, ini kami dengar dan lihat depan mata sendiri tau, bukan buat cerita okay!

Semalam kami hadir ke majlis Ramadhan & Raya Media Preview anjuran Media Prima. Sedang elok kami berborak dengan rakan wartawan lain, tiba-tiba telinga ni tertangkap perbualan antara dua orang wanita dengan pelakon berbadan sado, Zul Ariffin.

Perbualan mereka amat menarik perhatian kami kerana salah seorang wanita itu telah berpesan kepada Zul supaya menjaga pelakon yang kian meningkat naik iaitu Elfaeza Ul Haq baik-baik.

Read More

Isu Skandal Isteri Orang : Adi Putra Enggan Komen, Minta Semua Pihak Hormati Nisfu Syaaban & Bulan Ramadhan

June 18th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

Adi-Putra-31-630x417

Jeng jeng jeng! Pelik ke tengok tajuk OHBULAN! kali ni? Jangan panik, ini adalah follow up story mengenai kes Adi Putra dikatakan mempunyai skandal dengan wanita bernama Nooraida.

Jika anda masih ingat, semalam kami ada memaparkan semula kisah bekas suami kepada wanita tersebut yang kononnya akan membuka semula siasatan terhadap Adi Putra.

Artikel Berkaitan:Isu Skandal Adi Putra : Pegawai Penyiasat Dikenakan Tindakan, Kes Mungkin Dibuka Semula

Dek kerana itu, pihak kami telah cuba mendapatkan komen daripada Adi Putra sendiri mengenai isu tersebut.

Read More

Dijangka Bersalin 18 Julai, Irma Hasmie Lebih Teruja Daripada Suami

June 18th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-06-18 at 11.37.48 AM

Tak lama lagi, umat Islam seluruh dunia bakal meraikan bulan penuh keberkatan, bulan Ramadhan Al-Mubarak. Namun, bagi Irma Hasmie dan pasangannya, kegembiraan itu akan lebih berganda apabila mereka dijangka bakal menimang cahaya mata kedua pada 18 Julai depan.

Mana tak seronok, memang daripada awal kelahiran, Irma mahu mendapatkan bayi perempuan dan nyata doanya itu telah dimakbulkan. Jadi, tak hairanlah apabila Irma mengatakan bahawa dia lebih teruja daripada suaminya, Reza Syah Azmeer. Yelah, lepas ni ada kawan pergi shopping! Hehe.

Bagaimanapun, menerusi laporan Mstar Online, pengacara program Islamik itu menyatakan bahawa dia pada mulanya resah kerana sebelum ini imbasan yang dilakukan di hospital tidak menampakkan jantina anaknya.

Read More

AXN Hidang Pelbagai Rancangan Untuk Bulan Ramadhan & Aidilfitri

June 18th, 2014 | by Noraniza
Kini Trending

Screen Shot 2014-06-18 at 12.57.34 PM

Buat kakak-kakak yang bakal sibuk buat kuih mahupun yang bertungkus-lumus siapkan tempahan baju raya customer, nampaknya rutin anda semua bakal ditemani dengan rancangan menarik sepanjang bulan penuh keberkatan ini.

Mana taknya, berderet-deret rancangan menarik yang telah disusun oleh AXN khas untuk memenuhi kehendak para penonton semua.

Nah, kami sediakan jadual untuk para pembaca kesayangan semua. Tapi sedang syok tengok TV, jangan sampai tinggal terawih pula ye?

Read More

Nora Danish Mahu Jumpa Dengan Pihak Yang Tak Puas Hati Dengannya

June 18th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-06-17 at 10.43.17 PM

Daripada bergelar isteri orang sehinggalah kini menjadi ibu tunggal anak satu, ada sahaja kontroversi yang menghambat si hot mama ni kan?

Semalam, kisah akaun palsu yang menyamar sebagai ibu kepada Fasha Sandha juga telah secara tidak langsung membabitkan namanya. Padahal, pelakon ni tak tahu apa pun.

Artikel Berkaitan: Ibu Fasha Sandha Jadi Mangsa Fitnah Di Instagram?

Mungkin letih dengan pelbagai isu yang melanda, Nora telah memuat naik dua keping ‘luahan perasaan’nya di laman Instagram. Menariknya, pelakon genit comel itu mahu bersemuka dengan pihak yang tidak puas hati dengannya. Haa.. ada berani?

Read More

Follower Instagram Ajak Nabila Huda Tukar Agama?

June 18th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

ARIANA-ROSE-Drama-PC-8-630x420

Nama Nabila Huda merupakan satu nama besar dalam industri hiburan tanah air. Bukan sahaja merupakan anak seorang lagenda rock, tetapi hot mama ini juga dikenali dek kerana bakat lakonan yang bermutu.

Sayangnya, Nabila atau lebih mesra disapa Abil ini tidak pernah lekang dari kontroversi. Malah, semalam kami sendiri ada mendengar khabar kurang enak mengenai Abil.

Rasanya, anda pun tahu bahawa Nabila atau lebih mesra disapa Abil ini membunyai lifestyle yang tersendiri. Namun tersentap kami apabila membaca ruangan komen beberapa orang peminat Abil di laman sosial Instagram miliknya.

Read More

Subscribe Youtube OHBULAN! Banyak Video Best!

Top Posts This Week

Shout Out!