berita

Latest Posts

Video : Will Smith Tampar Wartawan, Epik!

May 19th, 2012 | by M
Video Popular

Will Smith memberikan tindakan reflek yang amat mengejutkan apabila dia menampar pipi seorang wartawan ketika sesi karpet merah untuk tayangan perdana filem terbaru, Men In Black 3 di Moscow, hari ini. Semuanya gara-gara sikap wartawan tv yang mengambil kesempatan mencium pipi pelakon popular ini. Padan muka!

Foto : Khairul Fahmi Ditatarias Ala Japanese Rockers

May 18th, 2012 | by M
Kini Trending

Sebuah lagi keluaran terbaru majalah online ENF benar-benar mengujakan kami di OHBULAN HQ apabila penjaga gol terkenal, Khairul Fahmi Che Mat, atau lebih dikenali sebagai Apek telah ditatarias mirip dengan lagenda rock Jepun, X-Japan.

Ganas & garang, kami pasti ramai gadis yang mengilai Apek akan jatuh pengsan tatkala menatap foto-foto mengiurkan ini. Apa salahnya, Apek pun dah single kan?

Selain itu, antara kandungan menarik majalah ini ialah temubual eksklusif bersama Mizz Nina yang mendedahkan persediaannya untuk menimang anak. Sama ada beliau sudah bersedia atau tidak, bacalah kandungan majalah ini ya!

Aaron Aziz Mohon Maaf

May 18th, 2012 | by M
Kini Trending

Sebelum berangkat, Aaron Aziz dalam status beliau di Twitter telah memohon maaf kepada semua pihak sekiranya pernah menguris hati sesiapa.

“Salam Semua. Sebelum kami ke tanah suci, kami ingin meminta maaf sekiranya ada tersilap kata atau menguris hati sesiapa. Terima kasih semua atas doa-doa anda. InsyaAllah kami akan doakan semua juga.. Take care.. Heartz deep deep”

Aaron Aziz bersama isterinya dijadualkan berangkat ke tanah suci Mekah hari ini untuk mengerjakan umrah selama 12 hari sehingga penghujung bulan Mei ini. Berdasarkan rekod kami, ini merupakan kali kedua pasangan suami isteri ini mengerjakan umrah.

Semoga mereka berdua dapat menjalankan ibadah umrah dalam keadaan tenang dan sejahtera.

Foto Panas Tom Cruise & 2 Wanita Seksi Dipaparkan

May 18th, 2012 | by M
Lensa Insta

Usia yang menginjak 49 tahun bukan satu penghalang buat Tom Cruise apabila foto-foto panas pelakon filem Mission : Impossible – Ghost Protocol ini telah dipaparkan melalui laman tabloid, Dailymail.

Foto-foto ini merupakan set koleksi yang dimiliki oleh majalah W sempena rangka promosi filem Rock of Ages. Jiwa rockers jelas terpancar di wajah pelakon ini seperti penggunaan eyeliner hitam dan aksesori khas, sekali imbas ada kemiripannya dengan imej Marilyn Manson.

Manakala, 2 model berambut blode yang dipadankan bersama Tom Cruise memberikan paparan sisi nakal pelakon ini. Mengoda & seksi, fuh panas!

Rita Rudaini Tak Suka Isteri Ditindas

May 18th, 2012 | by M
Isu & Kontroversi

“I’m not guilty and I’ll fight for it! Moga Allah lindungi kami yang dianiaya. Jangan menipu, Allah ada,” demikian luahan hati Rita Rudaini berikutan krisis rumahtangga beliau bersama pemain bola sepak kebangsaan, Aidil Zafuan di Twitter, semalam.

Menurut beliau, dia tak suka melihat nasib-nasib para isteri yang melalui situasi ini ditindas dan akan berjuang bagi menuntut hak sebagai isteri dan anak-anak.

“Saya sabar and fight untuk hak wanita dan anak-anak, itu saja. Saya tak suka tengok para isteri ditindas sesuka hati. Allah lebih tahu,” ujarnya.

Pelakon ini turut berkata sekiranya para suami menjadikan Rasullah sebagai tauladan, sudah semestinya tiada masalah keluarga yang akan berlaku.

“Kalau nak isteri jadi macam siti khadijah, sang suami kena contohi sifat Rasulullah dalam menjaga isteri,” katanya sambil tersenyum.

Dia juga menyeru supaya semua pihak menghentikan sebarang spekulasi sekiranya tidak mempunyai kepastian mengenai krisis yang berlaku dalam rumahtangganya.

“Please ya, pada segelintir yang ada kat twitter ni, tak payah nak seronok atas kesengsaraan org. Tak payah nak tweet perkara yang akan menambahkan kedukaan orang lain. Belum kena pada diri sendiri, belum tahu,” respon Rita kepada beberapa provokasi yang dilontarkan oleh pengikutnya.

Fasha Sandha Kecewa Kehamilan Dipersoalkan

May 18th, 2012 | by M
Isu & Kontroversi

Berita gembira kehamilan Fasha Sandha yang sepatutnya disambut dalam suasana gembira telah dicemarkan dengan pertikaian daripada beberapa pihak yang seakan ‘cari pasal’.

Disebabkan itu, Fasha Sandha melalui kenyataannya kepada Utusan Malaysia melahirkan rasa kekecewaannya kerana tindakan pihak berkenaan yang cuba menabur pelbagai fitnah yang tak masuk akal.

Fasha Sandha berkata pernikahan adalah satu perkara yang serius dan dia telah berbelanja besar untuk mengadakan majlis pernikahan tersebut dengan dihadiri oleh keluarga serta pihak media.

“Cubalah fikir cara logik. Pernikahan bukan boleh dibuat main-main. Janganlah suka-suka nak buat cerita yang bukan-bukan. Mereka faham tak apa itu bunting pelamin? Saya tidak mahu memberi sebarang komen berkaitan dakwaan yang tidak masuk akal itu.”

Pada masa yang sama, Fasha Sandha turut melahirkan rasa pelik apabila berita pengumuman suaminya, Jejai yang dilantik sebagai pemandu untuk pasukan Lamborghini Kuala Lumpur JH Italia dikritik oleh pengikut di laman Twitter, semalam.

“Pelik benar today. Lepas je I tweet few pics Lamborghini launch dengan hubby I, ada manusia tu tweet i bukan-bukan, mengata I macam-macam. I tak faham kenapa? This is very unhealthy. Kalau rasa sakit hati tengok pics kat twitter page I, jangan la follow I. This is my twitterland, I taknak layan lagi unhealty tweets in the future. Thanks :)”

Subscribe Youtube OHBULAN! Banyak Video Best!

Top Posts This Week

Shout Out!