berita

Pavilion Kecoh Gila Semua Gara-Gara 6 Couple Hot Ni. Bikin Panas!

November 14th, 2018 | by Hanis Aliaa
#watsonsmti

Debaran pencarian Watsons Malaysian’s Top Influencer #watsonsmti kian memuncak apabila 6 dari 12 peserta dah pun dipilih untuk mara ke peringkat seterusnya. Agak-agak siapalah yang bakal meraih gelaran Watsons Malaysian’s Top Influencer ni kan?

Inilah top 6 finalis #watsonsmti


Tahniah buat mereka yang layak ke pusingan seterusnya. Haaa..Amacam? Peserta favourite korang tersenarai tak dalam senarai top 6 ni?

Cabaran secara dou. Mampu ke tidok?

Sebelum ni peserta hanya perlu buat tugasan secara individu, tapi untuk cabaran kali ni mereka terpaksa bergandingan dengan individu lain. Mereka diberikan influencer boyfriend atau girlfriend untuk sehari.

Peserta perlu mengambil gambar #ootd bersama influencer couple mereka dan mana-mana produk dari Watsons secara kreatif. Seterusnya, post gambar tersebut ke laman Instagram mereka dalam masa yang ditetapkan.

Kreatif sungguh!


Support peserta kegemaran korang okay! Nantikan siapa yang bakal mara ke pusingan seterusnya. Dan macam biasa #watsonsmti #watsonsmalaysia dan #ohbulan serta mention Instagram @ohbulanofficial dan @watsonsmy.

The following two tabs change content below.