berita

Peluang Menang Akses Eksklusif Untuk Percutian Kalau Korang Beli Rumah Kat OSK Property

December 20th, 2018 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

perempuan depan laptop

Nak beli rumah ni bukan mudah gais. Banyak benda nak kena consider. Lokasi, kawasan kejiranan dan keselamatan antara ciri-ciri yang kena ada dengan sesebuah rumah. Korang yang tengah planning nak beli rumah tu, admin dengar cerita 2019 mungkin tahun yang baik untuk korang miliki rumah.

Banyak kot inisiatif yang kerajaan buat supaya kita mampu beli rumah di mana pemaju pun sambut baik. Antaranya, OSK Property yang ada tawaran menarik untuk korang. Apa benda yang menarik sangat tu?

Peluang menang akses ke hotel premium serata dunia!

Berita gembira untuk sesiapa yang nak beli rumah. OSK Property tengah buat cabutan bertuah sekarang! Korang berpeluang memenangi keahlian kelab percutian selama 15 tahun. Dapat akses eksklusif ke lebih 3,200 hotel premium di 80 negara, seluruh dunia. Fuh!

Ni antara hotel premium untuk percutian yang korang berpeluang menang tu. Meh kita tengok..

West Sands Phuket Beach Club, Phuket

West Sands Phuket Beach Club di Phuket

Gambar sekadar hiasan. Ketersediaan resort adalah tertakluk kepada kemas kini. Sumber: Youtube

Nak pergi Thailand? Phuket memang pilihan tepat! West Sands Phuket Beach Club sangat sesuai untuk seisi keluarga. Resort ni terletak sepanjang Pantai Mai Khao di Phuket. Anak-anak korang dapat masuk ke Splash Jungle Water Park  tanpa had tau.

Dah la boleh main air, kemudahan resort pun pelbagai. Ada kelab pantai, kolam renang percuma, holistik spa fusion dan banyak lagi. Best tak?

Marriott’s Bali Nusa Dua Gardens, Bali

Marriott's Bali Nusa Dua Gardens di Bali

Gambar sekadar hiasan. Ketersediaan resort adalah tertakluk kepada kemas kini. Sumber: Booking.com

Terkenal dengan keindahan tropika semula jadi, korang pasti akan enjoy  dengan menginap di Marriott’s Bali Nusa Gardens. Memang terbaik la.

Sambil lihat keindahan alam, korang boleh berjemur di tepi lagoon pool. Tak pun, korang apungkan diri di sungai. Tak rasa homesick langsung kalau menginap kat sini. Rasa macam kat rumah sendiri je.

Ka’anapali Beach Club, Hawaii

Ka'anapali Beach Club di Hawaii

Gambar sekadar hiasan. Ketersediaan resort adalah tertakluk kepada kemas kini. Sumber: xtns.org

Seronoknya kalau dapat pergi Hawaii! Lagi special kalau menginap di Ka’anapali Beach Club. Resort ni terletak di sepanjang pantai pasir putih Barat Maui. Pemandangan laut pun menakjubkan. Boleh main pantai puas-puas!

Korang jugak boleh explore gazebos atrium, taman tropika dan air terjun yang cantik dalam resort. Bukan tu je, padang golf kelas pertama, kemudahan tenis, kedai dan restoran terkenal di dunia pun ada weyh!

Macam mana nak join cabutan bertuah ni?

image for illustration purposes only

Haa..Korang perlu beli satu unit daripada salah satu projek perumahan terkini oleh OSK Property! Klik sini kalau nak join cabutan bertuah tu. Senang je kan?

Pembeli dari setiap projek boleh mengambil bahagian dalam cabutan bertuah dengan syarat mereka telah menempah unit dalam tempoh bermula 1 November 2018 hingga 28 Februari 2019. Masih sempat nak join ni!

Lagi satu, korang bukan je dapat peluang menang percutian tau. Paling best, korang boleh nikmati zero down-payment, pakej bajet 2019 istimewa dan skim menarik yang lain untuk projek perumahan yang terpilih. Syoknya!

*Tertakluk pada terma dan syarat

Jom usha rumah terbaik di OSK Property!

Nak tahu projek perumahan terkini di OSK Property? Kat bawah ni kami kongsikan rumah yang ada. Tengok mana yang korang berkenan..

Ryan & Miho, Petaling Jaya

Ryan & Miho, Petaling Jaya

Artist Impression only

Iringan Bayu, Seremban

Iringan Bayu, Seremban

Artist Impression only

Windmill Upon Hills, Genting Permai

Windmill Upon Hills, Genting Permai

Artist Impression only

TimurBay, Kuantan

TimurBay, Kuantan

Artist Impression only

Luminari, Penang

Luminari, Penang

Artist Impression only

Louvre, Bandar Puteri Jaya, Kedah

Louvre, Bandar Puteri Jaya, Kedah

Artist Impression only

Melbourne Square, Australia

Melbourne Square, Australia

Artist Impression only

Nampak menarik kan? Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh klik sini. Kat situ lagi jelas tentang projek perumahan yang ada. Jangan lupa join cabutan bertuah sekali!

Ajak la pasangan korang untuk beli satu rumah idaman di OSK Property. Baru la boleh jadikan rumahku syurgaku.