berita

Peminat Kritik Foto Dato K Di Instagram

July 12th, 2013 | by Ai
Lensa Insta

Datuk Siti

Beberapa jam lalu, penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza telah memuat naik sekeping foto suami tercinta menerusi laman Instagramnya dengan caption berbunyi :

Dato K is ‘back’!!…;p

Foto yang menunjukkan Dato Khalid atau lebih mesra disapa sebagai Dato K sedang melakukan senaman dan mendedahkan sedikit bahagian belakang badan suami penyanyi itu bagaimanapun telah mengundang beberapa respon negatif daripada segelintir peminat Datuk Siti dan ada antara mereka menasihati penyanyi tersebut agar menghormati bulan Ramadhan serta tidak memaparkan foto sebegitu menerusi laman Instagramnya.

Datuk Siti Nurhaliza

Dato K & Datuk Siti

Sweetnya Datuk Siti & Dato K

Namun begitu, masih ada peminat yang menyokong tindakan Datuk Siti, dan bagi mereka itu hanya foto biasa Dato K serta menyifatkan hanya golongan yang berfikiran sempit sahaja akan memandang foto berkenaan daripada sudut pandangan yang negatif.

Datuk Siti Nurhaliza 2

Apa pun respon dan pandangan yang diberikan oleh peminat Datuk Siti, bagi OHBULAN! sendiri, ia terpulang pada setiap individu untuk menilai sesuatu perkara. Jika perkara itu dilihat daripada sudut positif, maka positiflah ia. Bagaimanapun, ayuh layan beberapa foto romantis Datuk Siti dan Dato K selepas ini.

Kredit Foto : Instagram Datuk Siti Nurhaliza

SKIP THIS AD ×