berita

Pengguna Maxis/Hotlink Hanya Perlu Tukar Kad SIM 3G Ke kad SIM 4G Maxis Dan Berpeluang Memenangi RM1 Juta?? Wow..Betul Ke ni?

April 28th, 2017 | by Nurul
Kini Trending

 

giphy

Korang mesti gosok mata banyak kali kan sebab tak percaya dengan apa yang kami sampaikan ni. Betul korang.. kami pun mula-mula susah nak percaya. Maxis nak bagi RM 1 juta kot!

Sebagai peneraju rangkaian 4G terbaik di Malaysia, Maxis mahu semua pelanggannya merasai sendiri kehebatan rangkaian 4G nya. Maxis sangat menghargai pelanggan setianya dan hanya mahukan yang terbaik untuk mereka.

Rangkaian 3G Maxis ni memang la dah okay sangat, tapi rangkaian 4G diorang lagi hebat! So, kepada pengguna kad SIM 3G Maxis tu, cepat-cepatlah bertukar ke kad SIM 4G Maxis untuk menikmati kepantasan rangkaian sebenar!

Perkara best yang korang akan dapat kalau bertukar ke kad SIM 4G..

giphy

  • Kelajuan 4 x ganda lebih baik dari rangkaian lain!
  • Hampir 98% tiada buffering di YouTube HD!
  • Ranking #1 di untuk pengalaman tonton atau strim YouTube di seluruh Malaysia. Kalau tak caya, boleh check sendiri kat sini: youtube.com/videocheckup
  • Rangkaian 4G paling luas yang meliputi 90% daripada penduduk Malaysia.

Lagi cepat korang tukar ke kad SIM 4G Maxis, lagi cepat menang  RM1 Juta!! Whoaaa!

giphy (1)

Korang yang masih guna kad SIM 3G Maxis tu, tak teringin ke nak tukar ke kad SIM 4G Maxis. Bukan saja korang dapat gunakan data pada kelajuan tinggi, ada peluang nak menang RM1 juta pulak tu! Selain tu, semua pelanggan Hotlink pun dijemput untuk join kempen RM1 juta tukarganti kad SIM 3G ni tau.

Bukan susah pun uols, hanya pergi ke mana-mana cawangan Maxis dan tukar kad SIM 3G korang tu ke kad SIM 4G. Dah la ambil masa 5 minit je untuk korang tukar kad SIM, FREE pulak tu! Mana tau ada rezeki menang RM1 juta.

Eh chop..bukanlah sorang menang sejuta, tapi kalau dapat sebahagian dari sejuta pun dah banyak dah tu kan? Sape nak bagi woi!

Oh satu lagi benda penting kami nak bagitau, kempen ni bermula dari 25 April 2017 sampai 21 May 2017 tau, jadi korang kena la tunggu tiap-tiap minggu untuk tahu siapa yang akan menang sebahagian dari RM1 juta tu. Untung-untung korang yang menang! LOL!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh click je link website Maxis ni. Jom laju-laju serbu cawangan Maxis dan rebut peluang keemasan ni okay!

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×