berita

Persembahan Duet Pasangan Manakah Yang Best & Glamz Di Program LCK? Undi Sekarang Untuk Peluang Memenangi Hamper Bernilai RM 500!

December 7th, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Memiliki penampilan yang kemas, cantik dan menawan meninggalkan kesan yang mendalam kepada mereka yang bertemu dengan diri kita buat kali pertama. Bak kata orang putih ” first impression matters”. Maka, tak hairanlah penjagaan diri penting kerana ianya menyerlahkan pembawakan diri dan potensi sebenar diri kita.

Inilah keunikan program Lagu Cinta Kita (LCK). Program ini bukan sahaja mementingkan penampilan diri peserta dan pasangan mereka tetapi ianya merupakan satu program dimana peserta perlu menampilkan gaya dan persembahan disamping menyampaikan lagu tersebut dengan sepenuh hati agar ia dapat menyentuh perasaan penonton dan juri.

Lagu Cinta Kita Bina Bonding Pasangan Duet!

Tidak sekadar hanya menyampaikan lagu cinta popular negara, melalui program LCK bonding yang erat diantara pasangan duet juga dibina. Sebab tu la, bila korang tengok je persembahan diorang, korang boleh feel nyanyian yang diorang sampaikan. Misalnya persembahan Hariz dan Wanie pada minggu lalu, Diorang nyanyi lagu Kesal masa tu. Pergh, memang terasa sampai ke hati nyanyian diorang tu.

Flavettes Effervescent Glamz sokong para peserta untuk lakukan yang terbaik & tampil berseri-seri sepanjang berlangsungnya LCK!

Program yang dibawakan oleh Flavettes Effervescent Glamz, merupakan satu platform untuk mencari pasangan duet bagi memeriahkan lagi industri hiburan negara. Bukan itu je, Flavettes Effervescent Glamz juga membantu peserta untuk menjaga penampilan mereka kelitahan bersemangat dan fresh bagi setiap episod persembahan. Maka, tak hairanlah kulit perserta LCK kelihatan cerah berseri sebab diorang semua consume tablet Flavettes Effervescent Glamz.

Jangan lupa undi “Glamz Couple” kegemaran korang

Hampir tiba ke penghujung, program LCK kini tampil dengan 10 peserta terakhir (5 pasangan duet) yang hebat-berat belaka terdiri daripada Pasya & Puteri, Kay & Ika, Malhamka & Yuveena dan Hariz & Wanie, Syafeek & Zazo serta Norman & Hazreen.

Daripada 5 pasangan duet yang ada ni, korang boleh pilih 1 pasangan yang akan dinobatkan sebagai Glamz Couple. Apa yang menariknya, jika pasangan yang korang undi terpilih sebagai pemenang, 10 pengundi terpilih akan menerima hamper bernilai RM500 setiap seorang. Best kan?

Jadi pastikan, korang undi pasangan duet kegemaran korang di platform OH BULAN bermula 6 Disember akan datang.

Kulit lebih sihat & anjal dengan Flavettes Effervescent Glamz.

Mengandungi bahan-bahan yang baik untuk kulit seperti formula tri-aksi L-Glutathione, Kolagen Peptida dan Vitamin C, Flavettes Effervescent Glamz merupakan jenama Vitamin C no 1 negara yang diperakui halal dan membantu menjaga keanjalan dan kecerahan kulit wajah kita.

Mudah diambil. Korang cuma perlu larutkan tablet Flavettes Effervescent Glamz  ke dalam air dan minum. Tak perlu bancuh dan sebagainya. Nak kesan yang lebih optimum, ambil tablet Flavettes Effervescent Glamz selepas korang buat rutin penjagaan wajah. Paling penting, korang kena konsisten dalam pengambilan Flavettes Effervescent Glamz.

Diformulasikan oleh mereka yang berkelayakan a.k.a pakar, korang tak perlu bimbang tablet Flavettes Effervescent Glamz  selamat untuk diambil secara berterusan sama seperti Wanie.

Dijual pada harga RM 69.9o sen bagi setiap botol (15 tablet), berbaloi korang grab Flavettes Effervescent Glamz dan jadikan ia sebagai salah satu rutin penjagaan wajah korang. Lagipun bahan-bahan yang digunakan berkualiti tinggi dan dijamin selamat. Testimoni diorang pun 100% legit.

Bagi korang yang berminat nak buat pembelian produk Flavettes Effervescent Glamz klik je dekat SINI, okay?

Apa-apa pun jangan lupa untuk tonton program LCK di TV3, pada setiap Ahad, jam 9 malam dan undi pasangan kegemaran korang untuk peluang memenangi hamper bernilai RM500.

SKIP THIS AD ×