berita

Dapatkan Smartphone Dengan Harga RM1, Video Ini Akan Tunjuk Caranya

June 19th, 2019 | by Johnny Depp
Kini Trending

(Gambar remaja menggunakan smartphone – Credit : Google )

Di zaman yang moden dan canggih ni, smartphone merupakan salah satu simbol gaya hidup sehinggakan budak sekolah pun menggunakannya. Kiranya, kalau tak ada smartphone, macam tak ada life lah! Pemilihan smartphone juga sedikit sebanyak berkait rapat dengan personaliti dan gaya hidup korang. Tak percaya? Jom tengok video ni!

Wahh.. Macam best je semua smartphone tu sebab kesemuanya mempunyai perbezaan spesifikasi dan pelbagai fungsi untuk gaya hidup korang yang berbeza. So korang termasuk dalam geng yang mana? Geng ‘Kaki Selfie’, ‘Kaki Travel‘ atau ‘Kaki Game‘?

Helang dan pipit terbang tak sama tinggi

jenis phone ikut personaliti

(Gambar lelaki bersama dompet kosong – Credit : Google )

Untuk golongan ‘pipit’ macam kita ni, bukanlah senang untuk kita bertukar ganti phone sesuka hati kerana harganya bukanlah murah. Lainlah kalau korang golongan ‘helang’, confirm boleh tukar phone setiap hari. Nak beli jet pejuang pun selamber je!

Phone baru dengan harga RM0.99?

jenis phone ikut personaliti

(Gambar lelaki – Credit : Google )

Tapi, kalau korang ada berhajat nak tukar phone, bolehlah pertimbangkan telco U Mobile kerana mereka sedang mengadakan kempen #UCubaTry dan salah satu tawaran mereka adalah smartphone pada harga serendah RM0.99. Korang hanya perlu daftarkan bersama pelan postpaid U Mobile.

Terdapat tiga pelan postpaid U Mobile yang layak menerima tawaran smartphone berharga RM0.99 ini iaitu Unlimited Hero P79, P99 dan P139. Kalau berminat, korang boleh layari website U Mobile atau bolehlah serbu mana-mana branch U Mobile yang berdekatan.

SKIP THIS AD ×