berita

Prepaid Plan Paling Rendah Kini Di Senheng!

December 15th, 2016 | by Noraniza
Shout Out!

dp-sengheng-1

Uols tahu kan, pelan mudah alih yang terbaik yang memenuhi keperluan dan lebih puas hati dengan memberi ganjaran? Ia bukan lagi janji kosong dengan “Senheng Mobile” tau! Wohoooo ~

All New “Senheng Mobile” Launching Ceremony telah diadakan baru-baru ni dengan kehadiran Senheng Board of Directors, turut serta redONE Management team dan juga Senheng Ambassador, Zul Ariffin.

Pelancaran Senheng Mobile adalah untuk menyediakan satu platform ganjaran yang mudah dan percuma untuk ahli PlusOne dan membolehkan uols menebus mana-mana produk di semua Senheng dan senQ di seluruh negara.

Macam best je Senheng Mobile Prepaid ni. Hmmm

seeee-671x294

Haa, promosi ni bermula 1 December 2016 sehingga 31 Jan 2017 je tau. Jangan melepas!

Kenapa kena pilih Senheng Mobile Prepaid? Haa meh nak bagi tahu. Banyak benefit bila uols memilih Senheng Mobile Prepaid ni. Antaranya,

  • Senheng EZ – Credit – rebate 10%
  • Panggilan tanpa had ke rangkaian Senheng Mobile Prepaid
  • RM10 untuk 30 hari
  • Kadar tetap dan lebih mudah
  • Family oriented plan untuk yang ingin ambik plan satu family

Pemenang juga berpeluang untuk ‘date’ dengan superstars! Siapa superstars tu?

ef32fbd7-3994-45af-b3d0-41b93060ddfa-671x1007

Nak try luck korang tak? Boleh!

Senang je caranya, pergi dekat mana-mana outlet Senheng, beli barangan mereka at least RM 999 then korang layak untuk join contest ni. Hehe, easy as ABC.

Yang paling best, untuk 100 pemenang bertuah ni akan dihadiahkan Signture Jersey daripada superstars kegemaran korang. Wohooo!

Dapat baucar KFC lagi! Wheeeee ~

Print

Ada 3 steps je tau menang baucar ni:

  • Purchase Senheng Mobile Prepaid
  • Tangkap gambar dengan Senheng Mobile related materials, apa-apa pun boleh asalkan ada kena mengena
  • post je gambar tu dalam personal Facebook korang, letak caption pastu tag sekurang-kurangnya 3 kawan

Senang kan?

Admin tak nak explain panjang lebar, uols boleh check sendiri dekat website Senheng. Time to make the right choice! Jom ramai-ramai bertukar ke plan yang lebih murah dan jimat ni. Tak menyesal beb! Hehe. Boleh klik je link dekat bawah ni ye.

Senheng Mobile Prepaid Official Website

Apa korang tunggu lagi? Jom lah ramai-ramai bertukar kepada Senheng Mobile Prepaid ni! Tak rugi punya hehe

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)