berita

[PROMO] Wow! Expedia Online Travel Fair Bikin Promo Dengan Harga Yang Murah Gila. Jom Bercuti!

August 24th, 2018 | by Mastura
Travelogue

Korang mesti rasa jealous kan, bila tengok kawan-kawan upload gambar percutian yang cantik? Tapi, korang pula masih terperuk di pejabat sebab takut menggunakan belanja yang banyak untuk bercuti. Aih.

Haa.. Jangan risau, sekarang ni Expedia Online Travel Fair tengah buat promosi sakan dengan harga yang boleh buatkan korang rasa nak travel sekarang juga.

Destinasi pelancongan menarik seperti Bangkok, Seoul serta banyak lagi ditawarkan. Nak pergi semua lokasi pun tak ada masalah! Menarikkan? So, baca sampai habis okay?

3 sebab Expedia Online Travel Fair adalah hero untuk percutian korang!

Sebab paling utama korang wajib terjah Expedia Online Travel Fair adalah kerana ia amat memudahkan kerja korang. Korang boleh buat tempahan bila-bila masa, di mana-mana sahaja. Tak payah penat nak beratur! Sambil lepak kat rumah pun boleh..

Tak cukup dengan tu, korang tak payah pening kepala untuk buat tempahan hotel dan penerbangan secara berasingan sebab dengan menggunakan Expedia Online Travel Fair ini, korang boleh membuat tempahan sekaligus! Pantas dan efisien! Malah, bila tempah sekaligus, confirmlah dapat harga diskaun!

Sudah semestinya, korang juga akan memperoleh 2x points mata ganjaran setiap kali menempah penerbangan atau hotel menerusi Expedia App. Tak ke berbaloi-baloi tu?

Tapi, nak pergi bercuti di mana ya? Nah, kami senaraikan destinasi cun dengan harga terbaik!

Promosi Online Travel Fair ini bukan biasa-biasa ya! Semua destinasi yang ditawarkan memang tip top dengan harga yang confirm berbaloi. Tawaran harga yang dipamerkan merangkumi tiket penerbangan dan penginapan sekali tau. Bestnya!

Jom kita tengok destinasi mana pula kita nak terbang kali ini!

Bangkok – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM844*/seorang

Jakarta – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM818*/seorang

Tokyo – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM2,469*/seorang

Seoul – Penerbangan + Hotel 6H5M bermula daripada RM1,449*/seorang

Ho Chi Minh – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM1,148*/seorang

Taipei – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM1,245*/seorang

Hong Kong – Penerbangan + Hotel 5H4M bermula daripada RM1,617*/seorang

Melbourne – Penerbangan + Hotel 8H7M bermula daripada RM3,289*/seorang

Istanbul – Penerbangan + Hotel 8H7M bermula daripada RM4,024*/seorang

So, korang tunggu apa lagi cepat-cepat booking destinasi pelancongan yang korang impikan sebab tarikh tawaran ni terhad tau! Details seperti di bawah:

  • Tempoh penempahan: Bermula sekarang sehingga 30 September 2018
  • Tempoh perjalanan: Dari hari ni sehingga 31 Januari 2019

Jadikan Expedia Online Travel Fair pilihan utama korang untuk bercuti!

  • Harga adalah tepat setakat tarikh 20 Ogos 2018, bergantung pada terma & syarat. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman sesawang Expedia ini.

Selamat melancong! :)

Most Read Today