berita

Promosi 11.11 Dah Tiba! Kali Ni Lebih Hebat Dengan GVADO!

November 8th, 2018 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Tarikh keramat 11.11 dah dekat ni. Banyak sale oit! Tapi kena kerja la pulak. Adoi! Apa la nasib badan…

Korang jangan la risau, sekarang ni kalau nak shopping tak payah nak keluar macam dulu dah. Lagipun confirm jalan jam dan susah nak dapat parking nanti. Apa yang korang perlu buat cuma online dan klik GVADO.

Apa yang menariknya, GVADO buat sale sebelum tarikh keramat 11.11 tau! Promosi diorang mula dari 9 November hingga 11 November! Tawaran kaw-kaw!

Pelbagai jenama terkemuka dengan tawaran hebat!

Ada apa dekat GVADO? Best ke GVADO? Ha! kalau korang nak tahu GVADO ni adalah online website yang menjual pelbagai barangan. Apa yang korang nak semua ada!

Pelbagai jenama terkemuka GVADO ada! Antaranya Tupperware, KDK, Khind, Pensonic, Safi, Abbott, Casio, Samsung, Nestle, elianware, Natural looks, Hanabishi, Milux, Sustagen dan Dutch Lady. Pilih jangan tak pilih! Dari pakaian, barangan penjagaan kulit hingga barang dapur korang boleh grab dekat sini. Best kan?

Goziluck, maskot aktif & comel!

Selain terkenal dengan kepelbagaian produk yang ditawarkan, GVADO juga dikenali melalui maskot mereka yang cukup comel dan aktif, Goziluck! Dekat bawah nanti admin nyatakan macam mana korang boleh menang Goziluck! Jangan kata budak-budak je suka, korang pun confirm suka!

Harga terbaik promosi sempena 11.11!

Untuk promosi 11.11 kali ni, GVADO bawakan beberapa produk eksklusif dengan harga runtuh untuk korang. Nak tahu apa produk yang awesome tu? Admin senaraikan dekat bawah, okay?

Excited nak tahu apa yang GVADO tawarkan pada korang? Ada 4 featured produk yang memang korang tak boleh lepaskan tau! Deal ni memang awesome!

Percaya tak korang boleh beli Hanabishi Oven Toaster, 9L (HA619T) hanya pada harga RM82! Harga asal RM139 tau. Ha! Beli jangan tak beli, lepas ni nak masak pizza apa semua dah mudah. Makin sayang la cik abang dekat korang lepas ni. Rajin masak…

Selain tu, korang jugak boleh dapatkan Elianware Lunch Box Container , 1.3Liter. Harga cuma RM 11.11 berbanding harga asal RM 24.90! Korang siap dapat free gift Water Tumble 1Liter bebas BPA lagi. Murah hati betulkan GVADO ni!

Bagi korang yang suka minum petang, boleh try Kluang Black Coffee. Cicah pulak dengan pisang goreng atau roti kering, perghhhh terangkat wei! Tambah pulak aroma Kluang Black Cofee ni harum, memang bau satu dapur la jawabnya. Bab harga jangan risau GVADO bagi tawaran baik punya, 10 sachet cuma RM 2.37! Memang berbaloi…

Last but not least, korang boleh grab New Generation Multi-functional Scratch Mop (basuh dan kering). Yang ni boleh jugak beli untuk mudahkan kerja mak korang dekat rumah. Dengan harga RM 39 je, memang ngam lah!

Promo kod khas untuk Pembaca OhBulan!

Ha! Lepas dah pilih produk yang korang nak beli jangan lupa masuk kan promo khas untuk pembaca OhBulan! tau. Korang hanya perlu masuk kan (promo1111) dan automatik korang akan dapat diskaun RM12 ringgit tapi ni terhad untuk 300 pengguna terpantas saja.

Pastikan korang spend sekurang-kurangnya RM30 okay. Beli barang dengan nilai RM30 tapi bayar RM18 je, untung sangat! Lagipun penghantaran percuma bagi barangan yang beratnya 5 kg bila korang belanja RM 30 dengan promo kod (goziluck1k). Jadi, jangan lepaskan peluang ni!

** Tertakluk pada terma & syarat untuk setiap penggunaan peromo kod!

Cabutan bertuah menanti korang!

Jangan tak tahu korang juga berpeluang untuk memenangi, 3 smartphone HuaWei Nova 3i,  400,000 G-Points dan 100 patung Goziluck! Macam mana nak join cabutan bertuah ni? Korang hanya perlu berbelanja sebanyak RM50 dan secara automatik korang layak untuk join cabutan bertuah ni. Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa tahu kan? Kot-kot la korang pemenang yang dicari…

Jadi, pastikan pada tarikh 9 hingga 11 November ni korang grab semua tawaran hebat yang GVADO berikan!

Website: GVADO

Facebook: GVADO

The following two tabs change content below.

Intan Mahsuri

Content Champion
Easy going, tak suka kari!!!

Most Read Today