berita

Promosi Penghabisan Stok Di Ga Hing Sehingga 30 Ogos 2019, Harga Jubin Serendah RM3.99 Je!

August 13th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Lantai rumah ni nampak kusam. Ke perasaan aku je?

Cuba teropong sikit jubin kat lantai atau dinding rumah tu. Ada yang dah pudar atau pecah? Korang mesti tak sanggup nak hadap setiap hari kan. Kalau nak tukar saja-saja pun apa salahnya. Nak rumah nampak lagi cantik.

Lagipun, dekorasi dalaman sesebuah rumah tu bukan terletak pada pemilihan perabot dan cat dinding je. Jubin pun mainkan peranan penting. Tapi, mana nak cari kedai jubin dengan harga mur mur? Haa.. Ni ada satu tempat menjual jubin dan barangan rumah yang murah-murah.

Ga Hing buat promosi penghabisan stok sempena pertengahan tahun wei!

Kalau korang nak tahu, sekarang Ga Hing tengah buat Promosi Penghabisan Stok sehingga 30 Ogos 2019. Memang gempak la! Banyak barang yang ditawarkan dengan harga tak masuk akal. Berbaloi pulak tu. Jom kita tengok satu per satu.

Borong jubin di Ga Hing. Cantik belaka oi!

Haa, Ga Hing ni bukan tempat untuk korang cari barangan bilik mandi dan peralatan rumah je tau. Korang boleh jugak cari jubin yang cantik-cantik kat sini. Serius menarik!

Harga permulaan pun mesti korang tak boleh brain. Nak tahu berapa? Jeng jeng jeng..

Harga jubin bermula RM3.99. Onz gila!

Wow! Macam tak percaya pun ada. Harga jubin bermula RM3.99 je! Rugi kalau tak rebut awal-awal ni. Takut habis pulak. Dah la stok terhad. Kalau tak grab, memang menyesal tak sudah. Bukan senang nak dapat promosi macam ni.

Design jubin kat Ga Hing terkini dan mengikuti trend semasa. Patut la cantik! Tapi, bukan promosi jubin je yang ada tau. Barangan lain pun ada!

Barangan bilik mandi & peralatan rumah yang lain pun murah

Sebenarnya, Ga Hing ada jugak buat promosi barangan bilik mandi dan peralatan rumah yang lain seperti kabinet bilik mandi, paip, sinki, kipas, cermin dan macam-macam lagilah!

Lagi senang, korang letak barangan bilik air dengan jubin sebelah-sebelah. Baru nampak ngam ke tak. Harga pun berbaloi. Rumah korang confirm lebih berseri. Kalah rumah jiran sebelah oi.

Vintage  tu nampak macam nice. Yang lain pun tak kurang hebatnya. Aksesori bilik mandi, Black Series dan Gold Series tu boleh tahan menarik. Bila tengok, rambang mata pulak jadinya. Macam nak borong semua je kat Ga Hing.

Tapi untung jugak kalau borong banyak-banyak kat Ga Hing ni. Korang borong jubin sehingga RM1000, boleh dapat Marble Corner Shelf secara PERCUMA. Cantiknya kalau letak rak ni kat bilik air atau dapur.

Banyak barang yang korang boleh dapat dengan harga lebih murah kat Ga Hing. Korang kena take note. Promosi ni sehingga 30 Ogos 2019 je tau. Selagi stok masih ada. So, siapa cepat dia dapat.

Kat bawah ni kami bagi senarai cawangan Ga Hing yang lain. Cepat datang sebelum menyesal nanti.

Sg Long
No.1, Jalan Budiman, Budiman Business Park,
Off Jalan Sungai Long, 43000 Kajang, Selangor,.

Kuchai Lama 
No. 32, 36, Jalan Indrahana 1,
Taman ndrahana, Off Jalan Kuchai Lama,
58200 Kuala Lumpur.

Damansara Perdana
No. 16, 18, 20, Jalan PJU 8/5G,
Bandar Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor.

Untuk info lebih lanjut, korang boleh klik sini ya. Jangan lupa LIKE dan FOLLOW Facebook Page Ga Hing untuk update terkini okay.