berita

[Promosi] Senheng Buat Year-End SPECIAL Untuk PlusOne Member?! OMG!

October 27th, 2016 | by Noraniza
Shout Out!

plus2-warranty_website-banner-malay

Haaa, biasalah bila nak dekat hujung-hujung tahun ni memang banyak lah year-end special kan. Kali ni Senheng buat promosi special untuk semua ahli-ahli PlusOne. Jangan terlepas!

Dari tv, peti sejuk, mesin basuh, penghawa dingin sehinggalah ke telefon bimbit, segalanya anda boleh dapatkan di Senheng. Sebab Buat Kali Pertamanya Senheng nak bagi esktra 2 tahun jaminan tambahan secara percuma kepada mana-mana produk yang dibeli!

Zaman sekarang ni memang susah untuk dapatkan Free Warranty lebih daripada setahun untuk barangan elektronik. Promosi ni akan bermula 28hb Oktober sehingga 31hb Oktober 2016 ni je. Memang kena cepat nih..

Promosi pertama Senheng yang menawarkan 2 tahun jaminan tambahan secara percuma!

fotorcreated

So lepas ni korang tak perlu risau tentang warranty dah nak habis ke apa k. Untuk yang dah melanggan dengan PlusOne tu boleh lah dapatkan 2 tahun lagi extra warranty secara percuma.

Kalau korang nak merasa new year dengan barang-barang baru dekat rumah, atau yang baru berkahwin tu boleh lah datang shopping dekat Senheng. Warranty percuma ni applicable untuk semua produk dalam Senheng tau! *t&c apply*

Promosi selama 4 hari je! Apa tunggu lagi?!

tumblr_npx5npescj1sidd71o1_500

Keep in mind that promosi ni bertahan selama 4 hari je tau! Dan make sure dah pun mendaftar untuk menjadi ahli OnePlus card Senheng. Dulu warranty free ni untuk setahun je tau, sekarang dinaikkan lagi selama 2 tahun.

Kalau barang rosak tengah-tengah broke ke apa, takde lah korang risau duit tak ada nak repair or beli baru. Hehehe apa tunggu lagi guys!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)