berita

PropertyGuru Nak Hadiahkan Rumah Idaman Bernilai RM600 Ribu Tau! Nak Tahu Macam Mana?

February 10th, 2021 | by Nurul
Kini Trending

Di Malaysia, kalau nak cari rumah sewa, beli rumah ataupun pelaburan hartanah dah tentulah orang akan cari di PropertyGuru. Sejak penubuhannya pada tahun 2011, PropertyGuru adalah laman hartanah di Malaysia yang tak perlu diperkenalkan lagi.

Kat sini, korang bukan je boleh jumpa pelbagai rumah untuk disewa atau dibeli siap dengan maklumat terperinci, malah korang juga boleh dapatkan segala macam ilmu hartanah, dari cara nak buat pinjaman sampailah idea dekorasi rumah terkini.

Tak hairanlah ia digelar sebagai Laman Web Hartanah No. 1 di Malaysia dan telah menerima pelbagai pengiktirafan! Psstt..Dengar cerita, korang juga berpeluang untuk memenangi sebuah rumah baru bernilai sehingga RM600,000 tau!

Inilah sebabnya PropertyGuru menjadi Laman Web Hartanah No. 1 di Malaysia!

Trafik Paling Tinggi

Mengikut ukuran populariti laman web Comscore, Google Analytics dan Alexa, PropertyGuru ni menerima lebih 8 juta kunjungan setiap bulan!

Paling Disukai

PropertyGuru juga diundi oleh rakyat Malaysia sebagai “Top Brand in Online Property Search” dan diiktiraf sebagai “Most Influential Online Property Brand” di Asia oleh Influential Brands.

Pilihan Rumah Paling Banyak

PropertyGuru turut diiktiraf secara rasmi oleh Malaysia Book of Records sebagai laman hartanah terbesar dengan lebih daripada 450,000 pilihan rumah.

Nak miliki rumah idaman di Tropicana Metropark secara PERCUMA? Jom sertai PropertyGuru Home Giveaway!

Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada semua rakyat Malaysia yang menyokong sehingga menjadikan mereka sebagai Laman Web Hartanah No. 1, PropertyGuru ingin menghadiahkan kepada pencari rumah pertama yang bertuah sebuah rumah idaman yang lengkap berperabot bernilai RM600,000* di Tropicana Metropark! Bestnya!

*Tertakluk terma dan syarat 

Nak tahu macam mana nak sertainya? Korang hanya perlu: 

LANGKAH 1: Calonkan seorang pencari rumah pertama dengan memuat naik foto mereka menggunakan bingkai gambar PropertyGuru di sini.

LANGKAH 2: Kongsikan foto (dengan bingkai gambar) di Facebook atau Instagram korang dan terangkan mengapa calon korang layak untuk menang (tidak lebih dari 300 patah perkataan)

LANGKAH 3: Pastikan post korang disetkan kepada umum dan tag @propertyguru.my di Facebook atau @propertygurumalaysia di Instagram

LANGKAH 4: Jangan lupa sertakan hashtag #PropertyGuruIsNumber1 dan #PropertyGuruHomeGiveaway di post korang

LANGKAH 5: Setelah selesai, komen kat post PropertyGuru Giveaway dengan kapsyen, “Saya telah mencalonkan (nama penama) di FB / IG” dan sertakan pautan ke post korang

Pencalonan ini berlansung dari 1 Februari hingga 31 Mac 2021 tau! Hanya 10 penyertaan yang akan dipilih untuk ke pusingan akhir dan akan dinilai berdasarkan kualiti gambar dan kapsyen. Nak tahu lebih lagi, klik sini.

Jadi, apa tunggu lagi?

Jom sertai PropertyGuru Home Giveaway sekarang dan siapa tahu, mungkin korang adalah pemenang bertuah!

Untuk maklumat lanjut tentang PropertyGuru Home Giveaway, layari laman web mereka serta follow Facebook dan Instagram untuk sebarang updates terkini!

SKIP THIS AD ×