berita

Rabecca Berbalah Dengan Adik Erma Di Instagram?

November 12th, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

Rabecca

Walaupun Rabecca Nur Al-Islam sudah menang kes saman yang dibuat ke atas Erma Fatima, namun nampaknya pertelingkahan di antara kedua-dua pihak masih belum reda.

Artikel berkaitan:

Jika sebelum ini Rabecca dan Erma dilihat sering berbalas komen sinis di Twitter, nampaknya perkara ini semakin berlanjutan apabila adik Erma, Betty Rahmad pula meninggalkan kata-kata berbaur sindiran di laman Instagram milik aktres itu.

Screen Shot 2013-11-12 at 11.02.42

Bagaimanapun, Rabecca tidak hanya mendiamkan diri sebaliknya turut membalas komen Betty dengan ayat yang tidak kurang pedasnya.

Screen Shot 2013-11-12 at 11.03.11

Malah perbalahan yang berlaku antara mereka juga menyebabkan penyokong kedua-dua belah pihak turut sama berdebat di ruangan komen berkenaan.

Betty dipercayai tergerak untuk berbuat demikian apabila Rabecca sering memuat naik foto-foto berupa keratan akhbar dan kiriman SMS berkaitan kes saman tersebut.

Untuk pengetahuan anda, kontroversi ini mula timbul apabila Rabecca mendakwa Erma gagal melunaskan baki bayarannya sewaktu berlakon di dalam drama Dejavu Di Kinabalu tahun lepas.

SKIP THIS AD ×