berita

Rebut Peluang bawa balik Proton X70 & Hadiah Terkumpul RM3 JUTA. INI MEMANG EPIK!

October 19th, 2020 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Wang besar! Wang besar! Wang besar! Korang mesti excited bila ada contest dengan jumlah hadiah yang WOW. Haa, peluang korang dah tiba guys. So, pastikan peluang ni tak disia-siakan, okay?

Dengan hanya beberapa langkah mudah korang mungkin memenangi salah satu daripada 3 buah Proton X70 dan banyak lagi hadiah yang best.

Nak tahu macam mana nak menang?

Belanja, kumpul mata & menang!

Ada beberapa cara untuk korang berpeluang memenangi hadiah yang U Mobile tawarkan ni. Kesemuanya sangat mudah dan apa yang korang perlu buat cuma belanja, kutip mata ganjaran dan menang. Nak belanja apa? Macam mana pulak nak kutip point tu?

Pengguna postpaid:

  • Beli Booster dan dapatkan sehingga 10 mata
  • Upsize pelan korang dan dapatkan sehingga 250 mata
  • Daftar untuk pelan peranti dan korang akan menerima sehingga 300 mata pilih la
    • Korang boleh pilih nak pelan postpaid Giler Unlimited atau Unlimited HERO. Dua-dua gempak!
  • Langgan pelan insurans dan dapat sehingga 10 mata
  • Switch telco sedia ada korang kepada U Mobile, untuk “grab” 160 mata terus.

Pengguna prepaid:

  • Aktifkan pek prabayar Unlimited FUNZ dan korang boleh dapat 10 mata!
  • Top up akaun prepaid korang dan dapat sehingga 300 mata
  • Langgan pelan gx38 untuk terima 45 mata
  • Upgrade ke pelan postpaid terpilih dan dapatkan hingga 170 mata
  • Langgan pelan insuran untuk 10 mata ganjaran

[Tips istimewa] “Login” aplikasi MyUMobile setiap hari tau, untuk mata ganjaran harian. Free je, tak kisah la korang pakai pelan prepaid atau postpaid.

Ha, kan senang je nak dapat mata tu! Just jadi pelanggan postpaid atau prepaid U Mobile, buat transaksi terpilih untuk kumpul lebih mata & korang boleh jadi salah sorang pemenang hadiah-hadiah We Want U Giveaway!

Nak senang & dapat lebih mata ganjaran, korang guna je aplikasi MyUMobile! Gerenti berbaloi-baloi.

Korang tunggu apa lagi, giveaway ni sampai 8 Januari 2021 je tau. Rugi kalau tak join.

Ada lebih 3000 hadiah bernilai lebih dari RM3 juta untuk korang menangi!

Terdapat hadiah harian, mingguan dan juga bulanan! Hadiah-hadiah yang U Mobile kasi EPIK GILER termasuk 3x Proton X70, 15x Proton Iriz & 100x iPhone 11 Pro dan banyak lagi untuk dimenangi.

  • Hadiah Utama Bulanan: 3 x Proton X70
  • Hadiah Mingguan: 15 x Proton Iriz
  • Hadiah Harian: 100 x Modenas Kriss 110
  • Hadiah Harian: 100 x HUAWEI Mate 30 Pro 5G
  • Hadiah Harian: 100 x iPhone 11 Pro
  • Hadiah Harian: 3,300 x Baucar Shopee bernilai RM100

Bukan pengguna U Mobile? Jangan risau, korang juga boleh menang besar

Sekarang lagi mudah nak bertukar ke pelan U Mobile. Nak kekalkan no telefon lama korang? Tak ada masalah. Korang tinggal whatsApp sahaja.

Iyee, korang WhatsApp je ke WhatsApp with U Mobile, nanti staff U Mobile akan bantu korang untuk buat pertukaran telco. Dah tak payah nak pergi U Mobile Center bagai. Semuanya dihujung jari je guys. Tup-Tup, dapat pulak 160 mata ganjaran. Tak ke “jackpot” tu?

Masih tak jelas macam mana nak kutip mata ganjaran? Korang tonton je video dekat atas. Banyak gila tips diorang kongsi melalui live video ni. Confirm,  korang terinspirasi nak menang jugak.

Bak kata pepatah melayu, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.

Nak tahu maklumat yang lebih lanjut mengenai giveaway ini, korang boleh klik di SINI.

×