berita

Rebut RM100 Baucar Tunai Di Grand Opening ‘GC De Galerie’ Pada 1 Disember Ni! Jom Serbu!

November 28th, 2017 | by Noraniza
Shout Out!

Mesti ramai surirumah yang dah teruja tengok headline tu kan? Gila tak teruja sebab ‘GC De Galerie’ ni dah ibarat syurga dunia buat kaum wanita. Cakap je nak apa, mesin basuh, kipas, peti ais, aircond… Semua ada!

Jadi, korang semua dijemput hadir ke pembukaan besar-besaran showroom ‘GC De Galerie’ pada 1 Disember (Jumaat) ini bertempat di 86-92, Jalan Suria Puchong 1, Pusat Perniagaan Suria Puchong, Selangor bermula pada jam 6 petang!

Apa yang best di Grand Opening ‘GC De Galerie’ ni?

Ha, selain boleh nak usha-usha showroom ‘GC De Galerie’ yang confirm super cantik tu, korang juga boleh menonton demo masakan menu sihat menggunakan Bosch Kitchen Appliances yang jadi idaman ramai tu….

Kemudian, ada juga persembahan tarian singa pada jam 6 hingga 7 malam. Kalau bawa anak-anak mesti dorang sukakan? Oh yaaa.. Ada hidangan buffet untuk makan malam juga buat pengunjung yang hadir. Jangan risau, ianya dijamin halal!

Yang paling penting, ada baucar tunai bernilai RM 100 percuma!! Terbaik! So, sekarang korang dah boleh block date 1 Disember untuk mengunjungi Grand Opening ‘GC De Galerie’ ni. Jumpa di sanaaaa…

Sementara tu, korang boleh tengok-tengok booklet ‘GC De Galerie’ di bawah. Mesti ada yang berkenan punya!

 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

Most Read Today