berita

Rebut Wang Tunai RM10K & Terokai Dunia Baru Dengan Pengalaman AR Pertama Bersama Magnum Playground!

March 26th, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Kredit: Ariey Jojo

Baru-baru ini viral di Youtube mengenai keenakan rasa aiskrim Cookies & Cream keluaran Magnum. Banyak gila Youtuber buat review pasal aiskrim ni termasuklah Youtuber kegemaran min, Ariey Jojo.

Di sebalik kesedapan ais krim ni, tahu tak yang korang ada peluang nak menang wang besar dengan Magnum? Takkan la makan ais krim je. Korang kena terokai dunia yang berbeza dengan pengalaman AR pertama mereka ni. Power siot!

Magnum Playground, pengalaman AR pertama dari Magnum buat ramai teruja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wall’s Malaysia (@wallsmalaysia)

Haa.. Terkejut tak? Kalau korang nak tahu, Magnum baru je merungkai sebuah pengalaman realiti terimbuh (AR) pertama mereka yang dikenali sebagai Magnum Playground. Korang kena cuba sebab pengalaman AR dari Magnum ni serius seronok!

Keriangan menikmati aiskrim Cookies & Cream seperti dunia nyata

Apa yang menariknya tentang Magnum Playground? Pengalaman AR dari Magnum ni pasti buat korang terasa keriangan menikmati aiskrim Cookies & Cream dengan pelbagai aktiviti virtual. Terasa seperti aiskrim di dunia nyata. Boleh terliur beb.

Cara masuk & main permainan dalam Magnum Playground

Firstly, korang klik sini dulu. Kemudian, korang scan je kod QR yang tertera dengan smartphone korang. Lepas tu, korang follow arahan yang diberikan dan layan semua game dalam Magnum Playground. Jangan lupa hidupkan kamera korang untuk melihat sendiri pengalaman AR tu. Teruja habis la!

Ops, sebelum min terlupa. Korang hanya boleh navigate Magnum Playground guna smartphone korang je tau.  Jangan guna ipad dan tablet plak. Memang sampai esok lusa pun tak boleh masuk.

Ramai dah pernah cuba, memang seronok habis!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nasha (@nashanazari)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farhan Asri (@farhanasrii)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarancak (@sarancak)

Lepas tu boleh la korang sertai peraduan yang Magnum buat ni..

Ambil gambar penuh keriangan untuk peluang menang RM10K!

Menariknya Magnum Playground ni. Mana taknya, dah la boleh enjoy permainan dalam Magnum Playground, pastu siap boleh dapat hadiah lagi. Memang ketaq tangan la kan? Relaks okay guys, kami akan kongsikan caranya step by step.

CARA SERTAI PERADUAN:

[LANGKAH 1] Rakam gambar atau video korang yang penuh dengan keriangan melalui ‘filter’ dalam Cookies & Cream Photo Booth.

[LANGKAH 2] Muat naik gambar atau video berkenaan ke Instagram korang. Pastikan profil korang dapat ditatap oleh umum.

[LANGKAH 3] Tag @wallsmalaysia dan rangkumkan #MagnumPlayground dalam kapsyen korang. Pastikan korang teroka sampai habis Magnum Playground sebab di penghujungnya korang berpeluang untuk menang wang tunai bernilai sehingga RM10K wei!

Gambar di bawah ni sebagai contoh. Kalau boleh buat yang lebih gempak dan kreatif tau! Min support korang…

Klik SINI untuk maklumat lanjut berkaitan contest.

Padu & terbaik! Aiskrim Magnum Cookies & Cream, cair dalam mulut

Bagi korang yang belum cuba lagi aiskrim viral Magnum Cookies & Cream, better korang cuba sekarang. Susah sikit nak dapat sebab viral tapi dekat petrol pam mesti ada.

Kalau dekat 7 Eleven ikut nasib la. Yang pasti, rasa lemak berkrim aiskrim ni akan buat korang tak panggung kepala menikmatinya.  Sweet Qismina pun suka tau Magnum Cookies & Cream, apatah lagi min.

Ha… Jadi apa lagi yang korang semua tunggu? Jom grab aiskrim Magnum Cookies & Cream ini sekarang juga. Serius sedap!

Pastikan juga korang usha Magnum Playground untuk peluang memenangi wang tunai sehingga RM 10K. Klik sini untuk terokai pengalaman AR terkini bersama Magnum.

SKIP THIS AD ×