berita

Remy Ishak Buat Kejutan Hari Jadi Bekas Tunang, Siap Bagi Bunga! Cinta Berputik Kembali?

March 26th, 2021 | by Shafika
Kini Trending

Siapa tidak kenal dengan pelakon lelaki pujaan hati ramai wanita iaitu Remy Ishak. Walaupun sudah berumur 38 tahun, namun pelakon itu masih lagi mempunyai auranya tersendiri.

Artikel Berkaitan :‘Saya Tak Nampak Ke Arah Alam Perkahwinan’ – Remy Ishak Respon Isu Putus Tunang

Terbaru, Remy Ishak dilihat membuat kejutan hari lahir buat bekas tunangnya dulu, iaitu Ezza Yusof. Adakah ini petanda mereka bakal kembali semula?

Remy buat kejutan?

Terdahulu pasangan ini pernah menjalin hubungan selama 2 tahun sebelum terputus ekoran tidak sefahaman. Walau bagaimanapun hubungan mereka tetap baik memandangkan mereka berdua merupakan rakan perniagaan. Namun sambutan hari lahir kembali menjadi persoalan ramai netizen yang sememangnya menantikan Remy Ishak mempunyai orang istimewa dalam hidupnya.

Menerusi perkongsian video-video yang dimuat naik oleh Ezza, dilihat Remy membawa Ezza ke satu restoran untuk menyambut hari lahir. Majlis sambutan hari lahir itu turut dihadiri oleh rakan-rakan rapat mereka.

Kejutan pertama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@ezzarl)

Saya tak pernah kena ‘surprise’ macam ni. Sejuk tangan sis semalam tak tau nak react macam mana , nak nangis ke nak gelak ke Memang tak expect langsung, smooth betul Mastermind plan. Thank you so much guys! sudi datang celebrate birthday saya.

Menurut Ezza ini merupakan kejutan pertama buat dirinya. Dia turut berterima kasih kepada individu yang merancang kejutan ini dipercayai Remy Ishak sendiri. Rata-rata mendoakan yang baik-baik dalam perhubungan mereka dan tak kurang juga yang berharap cinta kembali terjalin.

Memang sweet Bang Remy!

Sumber : Ezza

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×