berita

REX Home Expo Terbesar Kembali Lagi! Lebih Banyak Penjimatan! Siap Ada Hadiah Wang Tunai!

August 30th, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Rumah yang kemas dan teratur memang jadi idaman semua orang. Masalahnya satu je! Kadang tu perabot yang kita beli tak kena dengan keperluan, tak sesuai dengan keadaan rumah dan tak matching dengan perabot sedia ada.

Semua ni berlaku sebab korang beli perabot tak survey betul-betul. Bila dah beli, walau tak sesuai dan frust kena guna jugak la. Haa.. Bagi korang yang plan nak tambah perabot atau nak ubah suai rumah, ni min nak share tempat terbaik untuk beli perabot.

Bukan apa, min taknak poket korang kering tapi dalam masa yang sama korang boleh beli perabot yang diidamkan dengan bantuan pakar-pakar dalam bidang hiasan dalaman dan pengubahsuaian rumah.

REX Home Expo tawar pelbagai jenama perabot terkemuka dengan rekaan terkini!

Yang ni korang memang tak boleh lepaskan. Tambah pulak kalau korang nak beli perabot baru atau nak ubah suai rumah, korang wajib singgah sini. Dekat REX Home Expo ada banyak pilihan perabot dengan rekaan terkini dan unik. Perlengkapan rumah yang lain pun ada jugak.

Korang nak cari seramik, pintu, barang bilik air, semua ada! Diorang siap bagi consultation secara PERCUMA tau. Jadi, berbelanjalah ikut kemampuan. Yang penting range harga yang ditawarkan datang dalam pelbagai bajet.

Ada tawaran Crazy Holiday, 80% diskaun!

Sempena tawaran Crazy Holiday, REX Home Expo tawarkan pelbagai perabot dan perkakasan rumah dengan diskaun sehingga 80%! Diskaun ni datang daripada pihak vendor sendiri tau! Memang murah. Tak dapat dah macam ni dekat luar.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Barangan elektrik serendah RM9.90!

Oh ya! Sebelum admin terlupa, korang juga boleh dapatkan barangan elektrik terpilih pada harga hanya RM9.90. Ye! Hanya RM9.90 saja. Siapa nak bagi tawaran macam tu? Hanya di REX Home Expo je. Awesome kan?

Nak tahu barangan elektrik apa dengan harga RM9.90 tu? Korang kena la datang ke REX Home Expo. Confirm, puas hati.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Pelbagai hadiah istimewa menanti korang di sana!

Istimewa untuk korang semua, REX Home Expo nak bagi hadiah wang tunai RM600 sempena ulang tahun diorang yang ke-22. Bukan itu saja yang menanti korang, ada cabutan bertuah jugak wey! Korang boleh menang pelbagai hadiah menarik bernilai RM10,000. Banyak kot!

**Tertakluk pada terma dan syarat

Berbelanja & menang hadiah bernilai RM30,000!

Khusus buat korang yang berbelanja di REX Home Expo, korang ada peluang untuk menang hadiah tambahan bernilai RM30,000. Ini termasuklah TV LED 60 inci dan pelbagai barangan elektrik jenama terkemuka. Ha! Power kan? Memang dahsyat sungguh REX Home Expo tahun ni.

**Tertakluk pada terma dan syarat

Join FB contest untuk lebih hadiah lagi!

Mana yang nak penyedut hampa gas baru tu, korang boleh join FB contest REX Home Expo. Korang berpeluang menang penyedut hampa gas Electrolux. Follow steps di bawah untuk menang. Mana tahu korang pemenang yang mereka cari.

  1. LIKE REX Home ExpoFacebook Page
  2. SHARE post ni & tag 3 rakan (pastikan post & akaun korang dalam ‘Public setting’ )
**Peraduan berakhir pada 13 September 2019, jam 11.59 malam.

Mudah kan? Nak tahu lebih lanjut? Klik la link dekat bawah yang min dah sediakan ni, harapnya membantu la ye.

Facebook: REX Home Expo