berita

Rita Rudaini Secocok Kahwin Dengan Remy Ishak?

October 28th, 2014 | by Ai
Isu & Kontroversi

ritaremy

Sejak bercerai, Rita Rudaini nampaknya masih belum menemui pengganti. Malah, aktres cantik ini nampak bahagia dan tenang dengan kehidupannya disamping dua cahaya mata yang comel sangat!

Namun, rasanya sudah menjadi fitrah manusia, pasti ingin berteman. Betul tak? Bukan apa, bila berteman, ada juga tempat mengadu domba.

Jadi bila melihat pelakon cantik, Rita Rudaini ini masih solo, peminat pun apa lagi, mulalah nak kenen-kenenkan Rita dengan hero idaman Malaya. Nak tahu siapa? Haa, kenalah baca lagi.

Screen Shot 2014-10-28 at 12.55.36 PM

Terkejut juga kami apabila menerima kiriman emel dari pembaca yang mendoakan Rita ada jodoh dengan pelakon kacak, Remy Ishak. Aik, ada apa-apa ke?

Kami pun apa lagi, tiba-tiba je berubah menjadi penyiasat persendirian. Hehe. Cari punya cari, rupa-rupanya peminat teruja melihat foto Rita yang di muat naik oleh Remy di akaun Instagramnya.

Kami difahamkan foto tersebut menunjukkan Rita bersama seorang kanak-kanak yang dipercayai anak saudara Remy. Haaa, peminat pun apa lagi, bukan main seronok menyakat Rita dan Remy.

Screen Shot 2014-10-28 at 1.02.11 PM Screen Shot 2014-10-28 at 1.02.17 PM Screen Shot 2014-10-28 at 12.57.12 PM

Sampai ada yang suruh si cantik dan abang sado ni kahwin tau tak! Amboii bukan main lagi tau peminat sekarang.

Tapi, bila difikirkan kembali, apa salahnya kan? Kalau dah jodoh tak kemana. Eh?!

SKIP THIS AD ×