berita

‘Sakit Apa Sampai Berkerusi Roda?’ – Video Ucapan Hari Jadi Ardell Aryana Buat Netizen Bergenang

July 8th, 2018 | by Arini Saleh
Kini Trending

Baru-baru ini, rakan terdekat pelakon Ardell Aryana menerusi laman Instagram ada memberi bayangan seolah-olah pelakon ini sedang sakit. Namun setakat ini tiada sebarang kenyataan dikeluarkan dari pihak Ardell sendiri untuk menjelaskan perkara tersebut.

Artikel berkaitan : ‘Perkara Yang Perih Adalah Menerima Sebuah Kenyataan’ – Ardell Aryana

Terbaru, video ucapan hari jadi khas buat ibunya ini membuatkan netizen bergenang. Mana taknya, di dalam video tersebut Ardell kelihatan berkerusi roda.

Tuhan tolong jaga dia selalu untukku

A post shared by ??? ??????? (@ardellaryana) on

Ma today is your born day .. Thank You for your “SABAR” , your “DOA” & your effort … may Allah bless you mama. Selamat ulang tahun ILOVEYOU. . .  You not only my mother but “ my best friend “ ( ibu adalah hadiah teristimewa dari Allah ) untuk kita anak. #iloveyoumom tak ada 1 ungkapan pun boleh noi ucap kan (sebak bila terfikir pengorbanan mama ) ..noi nak mama tahu , nama mama sentiasa dalam doa.. Tuhan tolong jaga dia selalu untuk ku.. kerana hidup ini tak bermakna tanpa nya.

Sakit apa sampai berkerusi roda?

Di ruangan komen, netizen mendoakan kesihatan dan kesembuhan buat pelakon ini. Meskipun tidak mengetahui secara terperinci sakit yang dihidapi sehingga terpaksa berkerusi roda, mereka mohon Ardell supaya tabah menghadapi dugaan.

Sumber : Ardell Aryana

SKIP THIS AD ×