berita

Sambil Cuci Mata Tengok Rumah Pun Boleh Menang Lucky Draw & Hadiah Lumayan!

October 18th, 2021 | by Nurul
Kini Trending

Sebut je pasal kawasan perumahan yang aman, persekitaran menghijau dan berkonsepkan alam semulajadi, dah tentu terbayang Gamuda Gardens!

Kalau korang nak tahu, pada 31 Oktober 2021 ni Gamuda Gardens akan mengadakan virtual event iaitu Gamuda Gardens LIVE Extravaganza dengan pelbagai aktiviti menyeronokkan buat korang. Yeay!

Haa..virtual event anjuran Gamuda Gardens ni memang gempak tau, ia merupakan acara virtual terbesar dari jam 4pm hingga 6pm dengan pelbagai persembahan dari artis dan selebriti tempatan. Confirm korang terhibur!

Yang penting, rugi kalau korang tak join sebab ia adalah PERCUMA!

Ini antara persembahan dan aktiviti sepanjang Gamuda Gardens LIVE Extravaganza:

Standup comedy

Kalau korang merupakan peminat otai-otai komedi Douglas Lim dan Dr. Jason Leong, ini merupakan berita baik buat korang kerana mereka akan membuat penampilan secara live dalam segmen stand up komedi!

Yang lebih menarik, Dr. Jason Leong akan membawa watak sebagai ejen hartanah terbaik untuk Illaria di Gamuda Gardens. Mesti tak kering gusi korang gelak dengan telatahnya nanti!

Tips ubah suai rumah macam profesional tanpa pereka dalaman!

Bila beli rumah, perkara yang paling penting mestilah ubahsuai dalaman kan? Takde idea?

Dalam sesi ni,  Aida akan berkongsikan tips-tips mengubahsuai dan susun atur rumah berkonsepkan minimalis dan moden buat korang!

Kalau korang follow Aida di Instagram, mesti korang dah familiar dengan content nya yang suka DIY dekorasi rumah macam pro tanpa bantuan pereka hiasan dalaman pun. Memang cantik dan kemas sangat!

Nanti, korang bolehlah kutip sebanyak mana idea dan nasihat untuk dekorasi dan hiasan dalaman rumah korang!

ASMR

Haa..siapa yang suka sangat tengok video dan dengar ASMR tu, mesti meleleh air liur dibuatnya dengan sesi ASMR dari Lacher Patisserie, sebuah kedai pencuci mulut yang terkenal dengan pelbagai desserts yang tentunya enak-enak belaka!

Persembahan nyanyian

Bukan hanya komedi dan ASMR, tetapi korang juga akan dihiburkan dengan nyanyian merdu dendangan Firdhaus Farmizi’s.

Lelaki muda serba boleh ni bukan sahaja boleh menyanyi dalam bahasa Cina, malah berbakat besar juga dalam mencipta lagu!

Lebih info tentang Gamuda Parks, satu inisiatif Gamuda Land untuk mempromosikan kelestarian!

Gamuda Parks ni dilancarkan pada Mei 2018 dan merupakan inisiatif untuk persekitaran lebih baik untuk masa depan dengan konsep hidup harmoni di habitat sama, antara manusia dan alam semula jadi yang bersandarkan tiga teras fokus, iaitu inovasi hijau, pembangunan lestari serta komuniti lestari.

Nak tahu lebih banyak tentang projek-projek di bawah Gamuda Parks, korang kenalah join Gamuda Gardens LIVE Extravaganza ni!

Cabutan bertuah & hadiah menarik

Apa? Gamuda Gardens nak bagi hadiah dan cabutan bertuah lumayan? Wow!

Ha..Ada banyak hadiah dan baucar menarik untuk korang rebut seperti Dyson Cordless Vacuum Cleaner, barangan peralatan rumah, barangan elektronik ihome, baucar Grab, Starbucks gift card, tiket wayang dan banyak lagilah!

Kalau korang nak menang, jangan lupa sertai games yang disediakan di lobi virtual events ni. Siapa tahu rezeki korang!

Baik korang register cepat-cepat kat sini untuk dapatkan e-ticket ke Gamuda Gardens Live Extravaganza sebab tempat adalah terhad tau!

Kalau korang tak daftar, memang rugi besar sebab korang akan terlepas segala keseronokan, hiburan dan peluang untuk memenangi cabutan bertuah serta hadiah-hadiah yang awesome ni!

Illaria Hillside Homes, kawasan perumahan dikelilingi alam semulajadi

Untuk pengetahuan korang, Gamuda Gardens adalah sebuah kawasan perbandaran berkeluasan 810 ekar yang menggabungkan gaya hidup  dan alam semulajadi.

Lokasinya yang terletak di kawasan bukit bukau, serta dihubungkan oleh 5 tasik dan 2 air terjun menjadikan ia sebagai nadi Lembah Klang Utara.

Satu lagi projek di bawah Gamuda Gardens iaitu Illaria Hillside Homes ni memang seindah dan seunik namanya. Mana taknya, kediaman yang bercirikan hijau dan semulajadi ni menawarkan kediaman dalam taman dengan pemandangan yang memukau.

Rekaanya pula sangat istimewa dan pasti menepati citarasa korang yang mahukan kediaman idaman dengan ciri-ciri desa, tetapi dalam masa yang sama dilengkapi dengan pelbagai kemudahan seperti Recreation Parkland, Sakura Lane, Community Kitchen dan Co-working Space untuk kehidupan yang lebih harmoni dan bahagia.

Yang pasti, Illaria Hillside Homes, mempunyai aura tersendiri  dan pilihan tepat untuk korang yang gemarkan alam semulajadi tetapi masih tetap ingin tinggal di bandar.

Jadi apa tunggu lagi, jom sertai Gamuda Gardens LIVE Extravaganza dan nikmati pelbagai aktiviti menarik!

Untuk mendaftar, korang boleh klik sini.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×