berita

‘Saya Mungkin Tak Sempurna Tapi Saya Tak Fake’ – Mawar Karim Kongsi ‘Quotes’ Tuju Pada Siapa Tu?

February 9th, 2023 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Nama usahawan terkenal Mawar Karim sekali lagi menjadi bualan hangat netizen apabila dia berkongsi beberapa petikan kata-kata di akaun media sosial miliknya.

Artikel berkaitan : Syukur Hidup Lebih Bahagia, Mawar Karim Dedah Kini Duit Dah Tak Lesap – ‘Kalau Dulu Faham-Faham Lah Saya Kena Tanggung’

Artikel berkaitan : Dituduh Tak Hargai Bekas Isteri Ketika Bersalin, Fizo Omar Tampil Beri Respon – ‘Cuba Guna Akal Yang Ada Tu..’

Artikel berkaitan : Mawar Karim Nafi Dah Tiga Bulan Kahwin Dengan ‘Datuk Z’

Mawar tuju dekat siapa?

Di InstaStory, Mawar memuat naik kata-kata yang dipercayai menggambarkan hatinya. Meskipun tidak sempurna, dia tidak akan menjadi seorang yang berpura-pura.

Saya mungkin bukan yang sempurna tapi sekurang-kurangnya saya tak fake. Dengan saya, apa yang awak nampak itulah yang awak akan dapat.

Usahawan berusia 34 tahun itu turut memuat naik petikan kata-kata yang lain mengenai kebenaran akan terbongkar apabila tiba waktu yang tepat bagi mereka yang suka bersikap berpura-pura.

Bukan kerja saya untuk mendedahkan orang yang fake. Bila tiba masanya, mereka akan mendedahkan diri mereka yang sebenar.

Sumber : mawar_karim

SKIP THIS AD ×