berita

Semua Mampu! – F.O.S Tawar Pelbagai Koleksi Baju Raya Dengan Harga Bajet.

May 14th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Tak lama lagi seluruh umat Islam akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Walaupun sambutan tahun ni tak macam tahun-tahun sebelumnya, kemeriahan tu tetap dirasai.

Meskipun kita dinasihatkan untuk tak ziarah-menziarahi, ini bukanlah satu halangan untuk kita menyambut Syawal tahun ni. Korang boleh je masak sedap-sedap, berhubung dengan keluarga dan bersiap cantik-cantik. Cuma, caranya kena betullah!

F.O.S tawar set pakaian raya pada harga bajet!

Korang nak tampil bergaya di pagi raya? Nak berOOTD tapi tak nak membazir? Takde masalah! F.O.S boleh settlekan masalah korang. Mereka ada tawarkan set baju raya serendah RM100 ke bawah. Haa, masa inilah korang nak shopping, tengah sale kaw-kaw!

Cakap je korang nak baju apa. Blaus? Jaket? Kemeja? T-shirt? Banyak giler pilihan yang F.O.S tawarkan wei! Barulah nampak handsome bila video call dengan family korang. Nak cerita pengalaman beraya masa PKPB dekat anak cucu di kemudian hari pun onz je sebab korang tetap segak bergaya.

Lebih jimat dengan pembelian secara bundle!

Bagi korang yang suka pakai matching-matching dengan ahli keluarga, pembelian pakaian raya secara bundle ni memang menguntungkan.

Contohnya, pembelian baju melayu warna Navy 2 helai cuma RM99 je tau. Boleh la bagi adik atau abang korang. Nak beli sehelai pun takde masalah. Harga untuk sehelai cuma RM59. Berbaloi kan?

Selain itu, F.O.S juga menawarkan seluar 5 poket pada harga RM79 untuk 2 helai. Harga sehelai pula cuma RM49.

Pengemar pakaian Old Skool, korang boleh dapatkan Family Graphic Tee pada harga RM19 sehelai. Nak untung beli secara bundle RM49 je untuk 3 helai. Murah betul ni!

Manakala, untuk pakaian kanak-kanak Pebbles korang boleh dapatkan koleksi Graphic tee pada harga RM49 untuk 3 helai dan RM19 untuk sehelai. Untung kalau grab 3 helai terus. Jimat!

F.O.S juga tak lupakan peminat blouse mereka. Ye.. Blouse pun ada diskaun. Untuk Blouse Blu Sand dengan lengan 3 suku, harga yang ditawarkan cuma RM69 untuk 2 helai. Beli sehelai, RM39.

Promo kod eksklusif untuk pembaca OH BULAN

 

Khas untuk semua pembaca OH BULAN, butik pakaian F.O.S nak belanja korang… Apa yang korang perlu buat hanya tunjuk promo kod diatas untuk menikmati diskaun RM 5 bagi setiap pembelian berjumlah RM 50 dan ke atas dalam satu resit.

** Sah sehingga 23 Jun 2020

Istimewa kali ni, F.O.S ada tawarkan pinggan 3 tingkat edisi raya untuk korang semua. Harga seunit RM59 tau! Tapi, jika korang berbelanja RM120 dan keatas, korang  boleh beli pinggan 3 tingkat edisi terhad ni pada harga RM15 je dengan syarat korang guna promo kod diatas.

**Tertakluk pada terma dan syarat.

Di samping itu, jika korang berbelanja RM50 dan ke atas dalam satu resit bagi pembelian mainan kucing dan bahagian kanak-kanak, korang boleh dapatkan soft toys (cat) pada harga RM9.90. Memang wow kan?

Shopping secara online atau terus ke butik pakaian F.O.S berdekatan korang

Banyak betul tawaran yang F.O.S berikan sempena sambutan Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi. Tapi, macam mana nak membelinya? Butik F.O.S dah buka ke?

Untuk pengetahuan korang, F.O.S ada sediakan pembelian secara online melalui Laman web rasmi mereka atau korang boleh singgah ke butik rasmi Shopee F.O.S

** Proses pemulangan pakaian dilanjutkan daripada 14 hari ke 30 hari.
** Pemulangan pakaian boleh dilakukan disemua outlet F.O.S
**Tertakluk pada terma dan syarat

Korang jugak boleh ke butik sebab butik pakaian pun dah dibuka. Korang tak perlu risau sebab pihak butik pakaian F.O.S mewajibkan setiap petugas menjalani pemeriksaan suhu badan dua kali sehari .

Pekerja jugak diharuskan memakai topeng muka sepanjang masa, mengamalkan jarak sosial,  pembayaran tanpa bersentuhan dan jumlah pengunjung turut dihadkan. Paling best, mereka akan sanitize butik pakaian F.O.S sekerap yang boleh.

Jadi, apa lagi yang korang tunggu? Jom la dapatkan pakaian raya korang dari butik pakaian  F.O.S. Bukan saja design pakaian mereka menarik dan terkini tapi harga yang ditawarkan memang betul-betul berpatutan.

Nak tahu lebih detail lagi mengenai promosi  dan lokasi butik pakaian F.O.S berdekatan dengan korang? Korang klik je link di bawah, min letak sekali link katalog untuk mudahkan korang berbelanja raya ini.

>>>katalog : https://www.flipsnack.com/fosraya/catt_compressed.html<<<

Website: F.O.S

Facebook: F.O.S

×