berita

Semurah RM ?! Ini Deal Terbaik Nak Hias Rumah Dengan Korea WallPaper!!!

April 25th, 2018 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Apa jadi bila bos takde? Kita kasi cincai deal…  Percaya tak korang boleh beli KOREA WALLPAPER dengan dengan harga RM 1. Ni bukan main-main! Ini kenyataan!

Lepas ni nak hias rumah bukan lagi satu masalah tapi satu kemestian terutamanya bila dah dekat nak puasa dan raya. Harga murah ni! Jimat-jimat!

Kasi bersih gudang!

Mesti korang tak percaya harga wallpaper RM 1 kan? Mana nak dapat kan? Inilah kebenarannya…  Jualan Gudang KOREA WALLPAPER bakal berlangsung pada 28 April hingga 30 April ini, bertujuan untuk kasi bersih semua stok wallpaper tahun ini! Wallpaper ni semua diimport dari Korea tau!

Terhad! Harga runtuh…

Jadi, bagi korang yang dah lama berangan nak hias rumah, tapi tak cukup budget, boleh la serbu jualan gudang ni nanti. Bukan selalu ada peluang yang macam ni tau. Harga pun berbaloi-baloi!

Korang memang tak patut lepaskan tawaran hebat ni tau, sebab korang memang takkan jumpa dah jualan gudang yang macam ni. Kalau korang nak tahu, KOREA WALLPAPER ni memang terhad dan hanya dijual kat jualan gudang diorang je. Korang cari kat kedai perabot dan perkakasan rumah lain, memang takkan ada. Nangis tepi bucu katil la nanti.

Corak Cantik! Banyak Pilihan!

Corak yang ditawarkan juga  menawan dan sejuk je mata memandang. Ada banyak pilihan! Rugi korang tak grab! Stok pun terhad… Siapa cepat dia dapat! Jom admin belanja beberapa corak KOREA WALLPAPER yang admin suka.

Persediaan rapi! Wallpaper berkualiti!

Sudah 8 tahun beroperasi, KOREA WALLPAPER kini, semakin dikenali dan dipercayai. Sekarang, diorang dah pun ada 11 cawangan di seluruh negara. Hebat kan? Siap ada lebih 500K followers dekat Facebook page. Letop!

Jom kita tengok sendiri persediaan yang telah dilakukan oleh diorang untuk pastikan jualan gudang kali ini berjaya!

Ha! Apa yang korang tunggu lagi? Memang cantik kan corak dia? Jadi, jom pakat ramai-ramai serbu jualan gudang KOREA WALLPAPER pada 28 April hingga 30 April ni.  Di atas,  admin kongsikan beberapa lokasi jualan yang berlangsung  secara serentak di seluruh negara. Jumpa korang dekat sana!

Website KOREA WALLPAPER

Facebook KOREA WALLPAPER

The following two tabs change content below.

Most Read Today