berita

Senheng Kembali Dengan Lebih Banyak Tawaran Big Bang Sempena Hari Keahlian PlusOne Ke-50 Mereka!

December 6th, 2021 | by Azyan
Kini Trending

Pengedar barangan elektrik terkenal, Senheng kembali dengan tawaran yang lebih wow untuk korang! Lagi-lagi untuk pemegang kad PlusOne, ha korang kena baca artikel ni sampai habis!

Ada macam-macam barang yang mempunyai potongan harga yang memang berbaloi untuk korang rebutkan. Bukan itu sahaja, ada juga baucar-baucar menarik menanti korang!

Lebih 50 barang untuk ditebus menggunakan PlusOne point korang tu!

Selama ni kalau korang selalu tertanya-tanya nak buat apa agaknya dengan point yang korang kumpul tu ha inilah masanya! Jom tengok video dibawah ni dulu!

Bermula dari 1 November 2021 sehingga 31 Disember 2021 korang berpeluang untuk nikmati ganjaran Big Bang dari Senheng sempena Hari Keahlian ke-50 Senheng! Sesuai dengan namanya, “Big Bang Redemption” sebab memang lebih Bang! promosi kali ini! Antara yang korang boleh tebus adalah:

Ada yang mendaftar sebelum 1 November? Untungnya!

Bagi yang baru je mendaftar 1 November haritu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan baucar RM50x2! Khas untuk ahli PlusOne yang mendaftar sahaja ok!

Best tak? RM100 tu banyak tau boleh beli dekat Senheng!

Berbelanja lebih dari RM3k dan korang akan dapat 10% S-Coin!

Paling favourite S-Coin ni sebab korang boleh kumpul banyak-banyak dan gunakan bila nak beli barang nanti.  Setiap 100 coin bersamaan dengan RM1.00!

Bukan itu sahaja, korang juga boleh kongsi dan review pengalaman shopping korang dan menangi 500,000 coins!

Ikut je step dekat bawah ni:

Step 1 : Buat pembelian

Lawati outlet Senheng dan berbelanja lebih dari RM3K untuk melayakkan korang untuk join RedeemPLUS+ ni!

Step 2: Buat review

Hantarkan maklum balas kepada Senheng App dan berikan review sama ada korang suka atau ada sebarang penambahbaikan yang boleh Senheng lakukan. Jangan lupa untuk sertakan hashtag #RedeemPLUS

Step 3: Menang!

Kalau review korang terpilih, korang akan dihadiahkan dengan S-Coins!

Tu je! Mudah betul kan?

Selain itu, korang juga boleh tebus barangan di Hero Items ni. Ada Pek berkembar Ridsect 600ML, Spray disinfeksi Dettol 450ML,  Pek berkembar Colgate Plax 750ML, Milo UHT 200ML Beli 5 Percuma 1, Nescafe Smoovlatte 225ML, Sabun mandi Safi Safi 1KG!

Boleh redeem BlackBall, Kenny Rogers & macam-macam lagi juga!

Kalau korang taknak guna points korang untuk beli barang pun tak apa sebab korang boleh guna point tersebut untuk tebus baucar kedai-kedai makanan dan minuman ni.

Selain Blackball dan Kenny Rogers, ada juga Eggette, Hicaa Milkcaa, King’s Confectionary, Crowd 99 dan juga Kim Gary Apom French Toast. Tapi semuanya tertakluk kepada terma dan syarat tau.

Jadi ahli PlusOne sekarang! Boleh dapat extra 1 tahun waranti!

Lepas tengok apa yang ahli PlusOne Senheng boleh dapat ni mesti korang terus rasa nak join kan?

Memang banyak manfaatnya! Promosi Ini hanya untuk ahli PlusOne je tau, ada macam-macam lagi tawaran menarik lain yang Senheng buat sepanjang tahun.

Rugi kalau korang tak rebut peluang ni untuk jadi ahli! Kot-kot nak join member’s day tahun depan pula? Ha kan dah senang!

Lagi best sebab kalau korang join sekarang korang akan dapat EKSTRA jaminan tambahan 1 tahun untuk barangan yang korang beli tu.

Bila beli barang mesti la korang nak waranti tu lama sikit kan? Senang kalau jadi apa-apa bawa je balik ke kedai. Bukan senang weh nak dapat waranti percuma macam tu je!

Jadi guys apa lagi? Yang pemegang kad ahli PlusOne tu jangan lupa untuk tebus semua benda ni tau. Yang belum jadi ahli, tunggu apa lagi? Daftar sekarang!

Maklumat lanjut boleh klik dekat SINI!

SKIP THIS AD ×