berita

Sesuai Dengan Tema, Tak Peduli Kata Orang – Neelofa Perjelas Mengapa Kelab Malam Dipilih Sebagai Lokasi

February 27th, 2018 | by Amat
Isu & Kontroversi

Semalam, pengacara dan usahawan Nealofar hijab telah menghangatkan media sosial apabila dikhabar mengadakan acara pelancaran koleksi terbaru hijab Be Lofa di salah sebuah kelab malam ibu kota. Selain itu, Neelofa turut meraikan sambutan ulang tahun kelahirannya ke-29 dalam majlis tersebut.

Walaupun, tindakan pengacara ini dikecam netizen tetapi dia sedikit pun tidak peduli. Lofa juga menganggap itu sebagai salah satu peluang untuk business malah dia mempunyai pendapat sendiri mengapa kelab malam dipilih sebagai lokasi.

Sesuai dengan tema

Menurut Neelofa, kelab malam berkenaan dijadikan majlis pelancaran hijab kerana bersesuaian dengan tema dan bajet. Lokasi berkenaan lebih murah dan seiring dengan tema yang dikehendaki.

Tidak peduli kata orang

Pengacara ini mengambil keputusan untuk tidak peduli dengan kecaman dari netizen. Malah, menyedari tindakan dan niatnya itu adalah benar.

Bersyukur

Neelofa bersyukur segala perancangan majlis berjalan dengan lancar. Kehadiran keluarga, rakan dan media turut memeriahkan acara malam tadi. Tambah pula, penyanyi rap iaitu SonaOne turut memeriahkan majlis pelancaran Be Lofa.

Credit: BH Online

SKIP THIS AD ×