berita

[KUIZ] Set Ayam Atau Set Burger? Yang Mana Paling Padan Dengan Perut Korang? Jom Buat Kuiz Ni Dulu!

December 19th, 2018 | by Azyanshor
Kuiz Hari Ini

Setiap kali pergi makan fast food mesti korang bergaduh dengan diri sendiri apa lah yang korang nak order nanti. Masa dekat rumah memang dah plan nak order ayam. Nak order ayam nak order ayam..Time dalam kereta dah bergerak ke sana pun memang dalam otak nak ayam je.

Tup..tup bila sampai kedai, nampak orang lain order burger, ha mula lah korang berperang dengan hati. Hati kata ayam tapi tekak terasa nak burger.

Nak order ayam ke burger? Sampai kat depan kaunter, last-last korang order dua-dua…. Ha, kalau korang masih lagi berteka-teki apa sebenarnya yang korang suka. Jom buat kuiz ni!

Betul tak kitorang teka? Set tu lah yang paling ngam dengan perut korang!

Set apa pun yang korang dapat, minuman yang korang order tu yang mainkan peranan penting tau! Sebab kalau korang dah kenyang, korang kena order minuman yang menyegarkan untuk refreshkan balik diri.

Minuman buah campuran Tropicana Tropikal ni memang sesuai untuk semua menu!

Betul tu! Bila korang dah makan dan kekenyangan, minuman buah campuran ni lah yang paling ngam untuk korang. Rasanya yang penuh dengan campuran buah-buahan Tropical, sure buat korang segar-bugar! Tropicana Tropical ni ada campuran pelbagai buah tau!

Antaranya ialah buah mangga, jambu, pisang, oren dan epal! Mesti korang terfikir apa lah rasa dia kan? Tapi serious memang sedap! Rasa jus tu memang asli dan pekat. Bila korang minum dan air tu lalu kat tekak rasa macam sejuk dan tak sangka campuran buah-buahan yang dihasilkan rasa sesedap ni.

Korang boleh cuba kombinasi makanan dan minuman Tropicana Tropical ni hanya di KFC tau! Jadi rugi betul kalau korang tak try. Lagi-lagi pencinta jus kat luar sana. Kalau sebelum ni korang asyik merungut kenapa tak ada banyak pilihan air berjus, ha ni dah ada yang baru! Apa lagi, cepat pergi KFC harini jugak!

Maklumat lanjut korang boleh klik kattt sini!

The following two tabs change content below.