berita

Siapa Sangka 5 Benda Yang Mencuit Hati Ini Ada Dalam Backpack Anak Korang. LOL!

March 15th, 2017 | by Nurul
Kini Trending

dp dugro
Seiring dengan perkembangan kanak-kanak, pada lingkungan umur macam ini lah mereka tengah banyak akal. Ada saja perkara kelakar yang mereka buat. Maklumlah, sel-sel otak tengah berhubung!

Tapi dalam geram-geram dengan telatah mereka tu, pernah tak korang skodeng apa yang ada dalam backpack anak korang? Haa..jom check out apa agaknya barang-barang yang mungkin ada dalam backpack si manja anda. LOL!

1)Barang make up mak. Yang mahal-mahal pulak tu!

kids make up

Yang ini admin mengaku admin pernah buat masa kecil! Hahaha. Yelah, kanak-kanak ni kan macam sponge! Mudah menyerap apa yang mereka nampak. Hari-hari nampak mak make up, terus terikut-ikut. Tu yang senyap-senyap ambil barang make up letak dalam backpack tu.

2) Bantal busuk. Hehe.

pillow kids

Alololo comelnya dalam beg ada bantal busuk! Bunyi macam kelakar kan. Tapi memang ni lah barang favourite si cilik. Alaa..bukan kanak-kanak je, orang dewasa pun kadang-kadang ada je yang bawak bantal busuk kemana-mana. Hehehe

3) Perkakas dapur (curi-curi ambiklah tu!)

cutlaries kids

Perasan tak, kanak-kanak ni walaupun toys dorang banyak, mesti perkakas dapur jugak yang dorang nak main. Time mak-mak masak, time tulah dorang sibuk nak main sudip la, tupperware lah. Comel je kan!

NOTA PENTING: Benda yang tajam boleh simpan ditempat yang tinggi ye so anak-anak tak boleh reach out.

4) Nak bawak kucing kesayangan jugak!

Cat-High-Resolution-Wallpapers

Percaya atau tidak memang ada kanak-kanak yang terlalu ‘attach’ dengan sesuatu sehingga nak bawak ke mana sahaja benda tu. Termasuklah kucing!

Nasib kau lah kucing oi. Mesti pening bila keluar je daripada backpack tu kan?

5) Kunci rumah, kunci kereta mak ayah!

Screen Shot 2017-02-23 at 9.56.43 AM

Ya ampun….. Punyala kita ni kelam kabut pagi-pagi nak pergi kerja, mencari la kunci rumah dan kunci kereta satu rumah! Bila tanya si comel, dia buat muka derk je.

Lepastu, buat spotcheck dekat dalam backpack dia. Ha..Kantoi! Punyalah banyak dia bawak kunci yang kita pun tak sedar bila masa dia ambik. Ish. Ish. Ish.

Apa kata sertakan kasih sayang anda sekali dalam backpack* si manja.  Haa, nak customize backpack* untuk mereka? Jom!

Dugro_stills#062 for digital

 

Si cilik ni memang wajib mempunyai backpack* untuk kemana-mana. Tapi mesti boring kalau backpack* tu sama dengan orang lain, nampak sama je. Betul tak?

Berita baik untuk parents di luar sana, korang boleh design sendiri backpack* untuk si manja. Dengan cara ini, boleh lah your kids bring your love to school every day! Ibu-ibu juga boleh menyulam mesej kasih sayang dan letak nama sendiri dekat bag tu. Siap boleh hias dengan lencana pilihan. Menarik kan?

beg

Nak tahu macam mana? Senang je, join Dugro® “Build a Backpack and So Much More Roadshow” untuk cipta memori manis bersama anak anda yang confirm akan kekal di hati.

So mommies boleh bawa anak-anak korang ke mana-mana lokasi Dugro® “Build a Backpack and So Much More Roadshow” ni dan beli 6 pek produk Dugro untuk berpeluang menebus Backpack Dugro yang sangatlah comel ni. Sambil-sambil decorate backpack tu bolehlah bonding dengan si manja anda. Best kan?

Jadi tunggu apa lagi! Untuk maklumat lanjut tentang Dugro® “Build a Backpack and So Much More Roadshow” ni, korang boleh layari laman sesawang ini.

NOTA: Penebusan backpack hanya tertakluk kepada pembelian Dugro 900g di lokasi-lokasi roadshow Dugro sahaja. Sementara stok masih ada dan tertakluk kepada terma & syarat.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×