berita

SmartHeart Ambil Langkah Murni, Agihkan Payung Buat Peniaga Kecil Yang Memerlukan

January 7th, 2021 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Sejak pandemik Covid-19 menyerang negara, banyak perubahan yang berlaku termasuklah pengamalan norma baharu dalam kalangan masyarakat kita. Bukan itu saja, sektor ekonomi juga nyata terjejas dan menyebabkan ramai diantara kita hilang pekerjaan.

Mereka yang hilang sumber pekerjaan akan berusaha untuk melakukan apa pekerjaan sekalipun demi kelangsungan hidup. Ada yang mengambil peluang bekerja sebagai food rider dan tak kurang juga yang membuat keputusan untuk berniaga secara kecil-kecilan.

Agihkan payung, SmartHeart bantu peniaga kecil

Hendak memulakan perniagaan bukanlah satu langkah mudah. Ianya memerlukan modal yang agak besar untuk mendapatkan peralatan yang diperlukan.

Oleh itu, SmartHeart mengambil langkah murni dengan mengedarkan payung perniagaan kepada peniaga-peniaga kecil di luar sana bagi membantu mereka menjalankan pernigaan dalam keadaan yang lebih selesa. Terlindung daripada hujan dan panas terik matahari.

SmartHeart jenama makanan kucing pilihan ramai

Untuk pengetahuan korang, SmartHeart antara jenama makanan kucing yang menjadi pilihan utama rakyat Malaysia. Kepelbagaian rangkaian produk makanan kucing mereka, mempunyai khasiat tinggi dan dalam masa yang sama memenuhi keperluan Si Comel.

Ye la, keperluan Si Comel pasti berbeza mengikut keadaan dan masalah yang Si Comel hadapi. Jadi, kenalah pilih makannan yang sesuai, tak gitu?

Banyak pilihan, confirm ada yang sesuai dengan Si Comel korang!

Memiliki beberapa rangkaian makanan kucing yang diformulasikan khusus bagi memenuhi keperluan Si Comel, korang takkan kecewa jika pilih SmartHeart sebagai jenama makanan kucing buat Si Comel. Berikut adalah rangkaian makanan kucing yang SmartHeart tawarkan:

1. SmartHeart Dry Food:

  • SmartHeart Special Care Formula

SmartHeart Special Care Formula pula dirumus mengikut keperlun dan masalah yang dialami oleh Si Comel korang. Misalnya Si Comel korang baru saja dimandulkan, korang boleh cuba SmartHeart Sterilised formula kerana ianya membantu menyeimbangkan kembali kadar homon dalam tubuh Si Comel.

  • SmartHeart Flavoured

SmartHeart Flavoured ialah makanan kucing yang boleh diambil oleh semua jenis kucing. Ada 6 variasi perisa kesemuanya iaitu SmartHeart Chicken & Tuna, SmartHeart Seafood, SmartHeart Salmon, SmartHeart Tuna & Shrimp, SmartHeart Mackerel dan SmartHeart Chicken & Whitefish

2. SmartHeart Wet Food:

SmartHeart Wet Food pula makanan kucing yang didatangkan dalam bentuk tin dan pouch. Wet food SmartHeart memang laku keras. Ini kerana, SmartHeart Wet Food memang makaanan kegemaran Si Comel di luar sana. Ianya juga bagus diambil bersama-sama dengan dry food SmartHeart bagi membekalkan nutrisi lengkap buat Si Comel.

3. SmartHeart Cat Lick:

SmartHeart Cat Lick pula merupakan treat buat Si Comel. Sekali-sekala mestilah korang nak belanja Si Comel bila mereka berkelakuan baik, betul tak?

Didatangkan dalam 6 perisa iaitu Chicken With Goat Milk Flavour, Tuna With Goat Milk Flavour, Tuna Flavour, Squid Flavour, Slamon Flavour dan Chicken Flavour, SmartHeart Cat Lick memang sangat disukai Si Comel.

Berminat nak dapatkan produk SmartHeart? Korang boleh klik link pembelian di bawah.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk mereka, korang boleh terus ke Facebook SmartHeart atau layari lama sesawang mereka di https://smartheart.my/

SKIP THIS AD ×