berita

Suara Korang Tak Sedap Tapi Nak Menyanyi Jugak! Ikuti kisah 5 Sekawan Ni!

September 6th, 2018 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Perbualan Whatsapp antara 5 rakan karib dalam group kera sumbang:

Abu: Guys @Ali @Aminah @Aizat @Siti bosan!!!!! Mati Kutu!!!!!

Ali: Hahahahah tebiat kau @Abu

Aminah: Bro @Ali @Abu jom ikut aku pi port baru, Kita kasi 2,3,4 lagu!!!!

Aizat: @Aminah meroyan!!!! loudspeakerktv jom!!!!

Siti: Aku nak join!!!! lagu Apink please @Aminah

Begitulah perbualan 5 sekawan yang memang bosan dan tak tau nak buat apa hujung minggu. Bagi korang dekat luar sana yang ada komuniti berkumpulan macam ni mungkin pernah alami situasi yang sama kan? Setiap orang ada ragam yang tersendiri tapi mesti ada 1 persamaan.

Apa persamaan 5 kawan ni? Ha! Diorang ni suka karaoke. Lagu Korea pulak tu! Walaupun suara tu sebenarnya tak sedap mana pun. Tapi apa yang best admin nak share adalah tempat diorang nak pergi karaoke tu. loudspeakerktv jom namanya.

Nyanyi lagu Korea sampai keluar anak tekak

loudspeakerktv ni macam tempat karaoke yang lain tapi yang istimewanya dekat sini, korang boleh karaoke lagu Korea. Mereka ada banyak pilihan lagu Korea nyanyian kumpulan kegemaran korang. Sebut ja EXO, Apink, Super Junior, Beast, CN Blue, BigBang dan sebagainya. Semua ada!

Bilik karaoke luas dengan hiasan dalaman moden

Kalau korang nak tahu loudspeakerktv mesra keluarga sebab biliknya luas dan selesa. Pokoknya, memang best la dekat sini. Datang dengan kawan boleh, dengan adik-beradik boleh, nak bawak mak sedara dan pak sedara pun boleh. Suasana ceria dengan dekor yang sangat vibrant. 

Bilik karaoke dekat sini ada macam-macam tema. Boleh pilih ikut saiz. Tandas pun bersih. Jadi, memang sesuai untuk kunjungan semua peringkat umur.

Ada cawangan baru dekat MyTown!

Apa yang menariknya, sekarang loudspeakerktv dah buka cawangan mereka yang terbaru dekat MyTown. Bagi korang yang ada berdekatan dengan MyTown bolehlah singgah ke outlet baru diorang pada 13 September ini. Confirm korang puas hati la.

Bayar RM1 @ RM3 jer!

Mereka juga ada tawarkan Loud Speaker Family Karaoke “Sing K Access pass RM 58” tau. Dengan pass ni korang hanya perlu bayar RM1 untuk seorang tapi sebelum jam 7 malam ye. Manakala selepas jam 7 malam bayaran sebanyak RM3 dikenakan bagi setiap orang. Tawaran ni sah tak kira hari minggu atau hari biasa. Awesome kan?. 

Boleh menang tiket konsert Apink wei!

Untuk korang yang masih belum biasa lagi dengan loudspeakerktv boleh la ke Facebook diorang. Sekarang diorang tengah buat giveaway tiket Apink untuk pemenang bertuah. Nak tahu bagaimana caranya? Ni admin nak kongsikan dengan korang.

Langkah pertama korang kena like dulu Facebook page loudspeakerktv. Kemudian, cari post yang ada  poster Apink di Facebook loudspeakerktv. Paling penting jangan lupa komen“ congrats to #loudspeakerktv 9th new outlet opening at mytown” dekat post tersebut. Harapnya korang la pemenang yang diorang tengah cari tu.

Jadi, apa lagi yang korang semua tunggu. Jom ramai-ramai meriahkan pembukaan loudspeakerktv di MyTown pada 13 September ni dan tebus pass Loud Speaker Family Karaoke “Sing K Access pass RM 58” korang sekarang jugak di outlet mereka.

Ops! Sebelum admin terlupa, korang jugak boleh download apps loudspeakerktv dekat smart phone korang melalui IOS dan android. Hal ini akan memudahkan korang buat tempahan dan dapatkan maklumat terkini daripada mereka.

IOS: loudspeakerktv

Android: loudspeakerktv

Untuk maklumat lanjut korang boleh check link di bawah tau!

Website: loudspeakerktv

Facebook: loudspeakerktv

Instagram: https://www.instagram.com/loudspeakerktv/

WeChat: https://bit.ly/2INniHN

YouTube: https://www.youtube.com/user/loudspeakerKTV

Cawangan loudspeakerktv:

MyTown, Kuala Lumpur
B1-028A, Basement 1, MyTOWN Shopping Centre, No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90,
55100, Kuala Lumpur.
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam.
No telefon: 018 3999 986

Sri Petaling, Kuala Lumpur
19,Jalan Radin Tengah, Bandar Baru Sri Petaling, Kuala Lumpur, 57000 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No telefon: 011 3200 8888

Setapak, Kuala Lumpur
No. 3-3, Wisma Setapak 33, No, 3 Jalan 2/23D Off Genting Kelang, Kuala Lumpur, 53300 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 03 7499 2288

Puchong, Selangor
Unit 5, Level 3, Block K, Setia Walk Mall, Persiaran Wawasan, Pusat Bandar Puchong,
Puchong, 47160 Selangor, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 03 7499 2288

Cheras Selatan, Selangor
Lot 2 & 3, 1st Level, Centerstage, Jalan C180/1, Dataran C180, Cheras, 43200 Selangor, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No telefon: 03 9081 5222

Subang Jaya, Selangor
Lot1-01, SS15 Courtyard, Jalan SS 15/4G, Subang Jaya, 47500 Selangor, Malaysia
Waktu  Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 03 5612 2223

Kota Damansara, Selangor
63 & 65 Jalan PJU 5/20, The Strand @ Kota Damansara, Petaling Jaya, 47810 Selangor, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 03 6142 2223

Taman Mount Austin, JB
No. 129 & 131, Jalan Austin Height 3, Taman Mount Austin, Tebrau, 81100 Johor, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 011 1535 7778

Taman Sutera Utama, JB
135, 137 & 139, Jalan Sutera Tanjung 8/2, Taman Sutera Utama, Skudai, 81300 Johor, Malaysia
Waktu Operasi: 11 pagi hingga lewat malam
No Telefon: 011 1535 9998

The following two tabs change content below.

Most Read Today