berita

[SURVEY] Membeli Rumah Idaman Di Tahun 2019. Apa Pendapat Korang Tentang Isu Ni?

December 27th, 2018 | by Hanis Aliaa
Shout Out!

Korang mesti nak memiliki rumah sendiri kan? Yela, sampai bila nak menyewa. Nak-nak kalau yang bakal dan sudah pun berumah tangga. Confirmlah korang nak rumah yang selesa dan ngam dengan citarasa korang.

So, kami nak tahu apa pendapat dan pandangan korang pasal pemilikan rumah. Apa yang menghalang korang untuk beli rumah atau memang korang memang tak kisah pun nak menyewa sampai tua. Kami nak tahu semua!

Patut tak beli rumah pada tahun 2019?

OhBulan! telah menyediakan Kaji Selidik Perumahan Malaysia 2019 untuk memahami apa yang korang nak dalam pemilikan rumah. Just luangkan 5 minit masa korang untuk jawab soalan-soalan kat bawah.

Create your own user feedback survey

Tahniah! Korang dah jadi sebahagian daripada Kaji Selidik Perumahan Malaysia 2019!

Terima kasih guys sudi jawab survey ni. Korang sedikit sebanyak dah membantu untuk mendapatkan pandangan lebih jelas tentang pemilikan rumah untuk tahun 2019.

Untuk mengetahui keputusannya, korang kena tungguuuuu post seterusnya nanti okay?!

The following two tabs change content below.