berita

Susah Nak Tidur Malam? Boleh Jadi Puncanya Daripada Bantal Korang Sendiri

January 28th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

perempuan tidur

Mesti ada antara korang yang mengalami masalah susah tidur kan waktu malam kan? Lagi tak best, bila esoknya kena pergi kerja. Rasa letih dan lesu je sampai boleh terlelap kat pejabat. Tinggal belum dapat warning letter dari majikan je.

Orang dewasa secara umumnya perlukan 6 hingga 8 jam waktu tidur. Tapi bagi korang yang susah tidur, nak capai target 6 hingga 8 jam tu payah kan? Entah-entah, puncanya daripada bantal korang sendiri.

Susah tidur malam sebab bantal makin menipis

lelaki stres sampai tak boleh tidur

Sesetengah orang memang susah nak lelapkan mata. Ada pulak jenis bangun tidur je sakit tengkuk. Boleh jadi puncanya daripada bantal korang yang dah lama dan semakin menipis. Tak empuk, tak sedap la nak tidur!

Bantal mainkan peranan penting tau untuk korang tidur dengan lena. Sebab tu korang kena tukar bantal korang. Tapi nak tukar dengan apa? Jangan pening-pening lagi. Kat sini admin ada cadangan terbaik untuk korang!

Tukar dengan bantal LEYNA, macam tidur guna bantal hotel!

perempuan melayu tidur dengan bantal LEYNA

Admin pun dah lama tak tukar bantal. Asyik tukar sarung sebab sakit mata tengok tompok-tompok yang ada. Korang pun mesti macam tu jugak kan? Kalau korang tukar bantal dengan bantal LEYNA, in sha Allah tidur malam korang terus settle!

Jadi, apa kelebihan pada bantal LEYNA yang tak ada pada bantal lain? Meh kita tengok..

Kualiti kain yang lembut & selesa, corak pun eksklusif

bantal LEYNA

Bantal LEYNA menggunakan kualiti kain yang lembut dan selesa. Corak pada kain pula ditempah eksklusif mengikut citarasa mewah masa kini. Kalau korang perasan, coraknya macam dokoh. Cantik betul!

Gebu & padat, anak pun selesa nak tidur

bayi tidur dengan bantal LEYNA

Siapa yang pernah tidur kat hotel tu mesti tahu macam mana rasanya. Bantal kat hotel memang sedap dan empuk. Nak bawak balik, tak boleh pulak. Tak apa, korang boleh guna bantal LEYNA ni. Gebu dan padat. Anak korang pun tidur lebih LEYNA!

Senangnya boleh basuh guna washing machine kat dobi je

Lecehnya kalau asyik kena tukar sarung bantal je kan? Tapi kalau guna bantal LEYNA, dah tak payah susah-susah. Paling unik pasal bantal LEYNA, korang boleh basuh guna washing machine  kat dobi je. Senang sangat!

Zip tersorok untuk selaraskan ketinggian bantal

perempuan tunjuk zip tersorok pada bantal LEYNA

Korang rasa bantal LEYNA ni terlalu tinggi untuk korang? Tak perlu risau. Ada zip tersorok di tepi. Korang boleh keluarkan isian polister yang berkualiti tinggi untuk selaraskan ketinggian bantal. Memang terbaik!

Banyak betul kelebihan yang ada pada bantal LEYNA ni. Memang pilihan tepat untuk korang seisi keluarga yang susah tidur pada waktu malam. Rasa nak beli untuk satu family wei!

Berapa harga bantal LEYNA ni? Ada promosi tak?

Kalau korang nak tahu, harga untuk satu bantal LEYNA ni RM39 je. Murah kan? Tapi kalau korang beli Pakej Keluarga Awesome, korang boleh dapat empat bantal LEYNA dengan harga RM150. Lagi berbaloi!

Nak jadi ejen LEYNA? Boleh buat extra income!

ejen LEYNA bersama Rosyam Nor

Bagi sesiapa yang nak jadi ejen LEYNA senang je. Dengan pembelian 20 bantal LEYNA, korang layak dapat harga ejen. Margin besar untuk setiap bantal. Siapa yang tak nak cuba jadi ejen, memang rugi besar!

Bantal LEYNA memang menarik perhatian betul. Jom usya video kat bawah ni!

Untuk info lebih lanjut, korang boleh pergi klik mana-mana link kat bawah ni atau hubungi 017-9393638 (HQ LEYNA) untuk sebarang pertanyaan okay?

Syoknya tidur dengan bantal LEYNA. Masalah sukar tidur malam pun dah takde lagi lepas ni.