berita

Tak Kan Nak Pakai Sunscreen Yang Melekit-Lekit Tu? Cuba Guna Yang Ni, Confirm Okay!

April 2nd, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Memiliki kulit yang bersih daripada sebarang jeragat dan jerawat memang menjadi impian setiap wanita. Tapi korang tahu tak masalah kulit bukan melibatkan jerawat dan jeragat je. Ada banyak lagi masalah kulit seperti penuaan kulit, ekzema, hyperpigmentation dan rashes. Kalau nak listkan memang tak sempat.

Kredit: Facetofeet.com

Apa yang lagi memburukkan keadaan kulit wajah adalah sinaran matahari yang mengandungi UVA dan UVB. Kedua-dua cahaya ini amat berbahaya kepada kulit muka. Ni lah antara punca penuaan kulit berlaku lebih cepat!

Risaulah pulak. Apa yang kita boleh buat untuk lindungi kulit wajah?

Lindungi kulit dari dalam, baru glowing gitu!

Korang tak perlu bimbang lagi sebab sekarang kita dah ada Nufinity White, iaitu produk pertama yang korang boleh makan untuk lindungi kulit wajah daripada cahaya matahari. Jadi, lepas ni tak payah la korang susah-susah dah nak pakai sunscreen spray dan lotion yang melekit-lekit tu.

Dengan 3 bahan istimewa kulit korang bersih terjaga!

Kalau korang nak tahu Nufinity White merupakan supplement yang mengandungi bahan-bahan seperti Phytofloral, Nippi Collagen dan Glisodin.

Ketiga-tiga bahan ini mempunyai fungsi yang tersendiri untuk melindungi kulit wajah dari sinar matahari, meremajakan kulit serta membekalkan kolagen bagi memastikan kulit wajah sentiasa sihat dan terlihat anjal. Lepas ni confirm kulit korang dah tak ada sebarang cela.

Tak perlu lagi la nak risau tentang jeragat atau bintik-bintik hitam semua tu, sebab Nufinity White halang penghasilan bintik-bintik hitam tersebut. Yang tinggal hanyalah kulit yang cerah dan glowing.

Hanya kemam-kemam dalam mulut!

Bagi korang yang belum pernah ambil sebarang supplement, Nufinity White memang pilihan yang tepat. Korang tak payah nak bancuh bagai. Tinggal kemam-kemam dalam mulut ja. Mudah kan?

Menurut testimoni sebelum ini, korang boleh lihat kesannya dalam 14 hari di mana kulit korang akan lebih sihat dan lembap. Paling penting dah takde sunburn lepas ni.

Lepas ni ada SynPro & IGANBO!

Kalau korang nak tahu tak lama lagi akan ada dua lagi produk Nufinity yang bakal dikeluarkan oleh Apex Biocare. SynPro & IGANBO! Inilah dua produk baru yang akan muncul di pasaran tak lama lagi.

Kedua-dua produk ni bukan biasa-biasa. Ianya dihasilkan menggunakan synbiotics daripada Korea Selatan dan mampu untuk membantu menjaga hati serta dalam masa yang sama membantu mengurangkan toksik daripada pengambilan alkohol.

Coming soon dekat Watsons & SASA tau!

Dari kanan Dr Chua Lee Suan, The Associate Professor, Universiti Teknologi Malaysia, Kirstecn Lim, General Manager Apex Biocare Sdn Bhd, Larissa Ping Liew, Miss World Malaysia 2018 selaku duta Nifunity White dan Brand Principle, Encik Kenny Ting

Buat masa ni, produk Nufinity White hanya boleh didapati melalui LAZADA sahaja tetapi pihak APEX Biocare sedang dalam rundingan usahasama untuk memasukkan Nufinity White ke dalam Watsons dan SASA. InshaaAllah coming soon tak lama lagi.

Kalau korang nak tahu Apex Biocare sangat komited dalam usaha untuk menjadi peneraju inovasi dalam pengambilan makanan tambahan bagi memenuhi keperluan nutrisi tubuh badan manusia.

Hal ini kerana, Apex Biocare ingin terus dikenali sebagai penyumbang kepada kehidupan yang lebih berkualiti dan lifestyle yang lebih sihat serta proaktif, menurut Kircten Lim, General Manager, Apex Biocare Malaysia semasa pelancaran Nufinity White yang berlangsung baru-baru ini.

Ha! Apa lagi yang korang tunggu  jom dapatkan Nufinity White sekarang jugak. Plus, sekarang mereka ada promo istimewa tau. Korang hanya perlu masukkan promo kod ‘NUWHITE‘ dan korang layak untuk dapat diskaun RM180 bila korang dapatkan NuFinity White atau lebih dikenali sebagai Snow tomato. Tawaran ni terhad tau! Promosi ini sah dari 25 Mac hingga 29 April.

<<<<Klik sini untuk diskaun>>>>

**Tertakluk pada terma & syarat

#NuFinity #NuFinityWhite #LazadaNuFinity #NuFinityPromo