berita

Tak Payah Shopping Last Minute, Korang Boleh Rebut Diskaun 70% Langsir Raya Di MK Curtain!

April 29th, 2019 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

“Tunggu nak dekat raya la, kedai banyak buat sale masa tu”

Semua orang suka shopping last minute, lagi-lagi time raya. Ramai yang fikir kena shopping dua atau tiga hari sebelum raya sebab masa tu semua kedai buat sale  gila-gila. Korang pun macam tu jugak ke?

Sekarang tak payah susah-susah nak tunggu dah. Korang dah boleh start beli langsir untuk raya kat satu tempat ni. Harga pun berpatutan dengan diskaun menarik. Kat mana tu?

Jom pergi ke Jualan Gudang Sempena Raya di MK Curtain HQ, Nilai 3. Mesti meriah!

Wah, berita baik ni! Maklum la nak dekat raya nanti busy kan. Boleh la beli langsir raya siap-siap kat MK Curtain. Kalau korang nak tahu, mereka tengah buat sale sempena raya di MK Curtain HQ, Nilai 3. Yay!

Paling seronok, promosi ni dijalankan sampai raya tau. So, korang ada masa sampai raya untuk cari langsir yang cantik-cantik di MK Curtain. Baru berseri-seri rumah waktu raya nanti. Boleh la ajak keluarga sekali ya.

Bukan langsir je, korang boleh cari barang lain untuk raya di MK Curtain

“Langsir je ke yang ada?”

Eh, jangan tak tahu. Selain langsir, MK Curtain juga menjual tirai, cadar, filem penapis haba, kertas dinding, permaidani, kusyen dan hiasan rumah. Sesuai untuk korang yang nak cari barang persiapan untuk raya.

Admin cadangkan korang untuk datang sendiri ke MK Curtain HQ, Nilai 3. Rasanya lebih baik tengok depan mata. Baru puas hati. Tak gitu?

MK Curtain offer servis terbaik untuk korang pasang langsir kat rumah

Korang beruntung kalau beli barang di MK Curtain kerana ia merupakan pusat servis langsir sehentian. Pelbagai servis istimewa akan diberikan untuk korang. Antaranya sebut harga percuma, servis pengukuran percuma, penjahitan tempahan dan pemasangan.

Kadang-kadang keliru, tak tahu mana yang sesuai untuk rumah sendiri. Tak payah risau okayMK Curtain juga boleh tolong korang dengan beri cadangan profesional tentang tekstil yang ada. Korang pun tak la pening nanti.

Tawaran hebat kain langsir premium dengan diskaun 70%. Memang onz gila!

Haa, siapa kat sini suka diskaun? Jom dapatkan kain langsir premium dengan diskaun sehingga 70%. Fuh, banyak jugak dapat ni. Promosi ni pada jenis fabrik tertentu je. Tak dapat kat tempat lain, hanya di MK Curtain HQ, Nilai 3 okay. Ini antara langsir yang ada. Cantik wei! Sesuai sangat untuk raya ni. Tengok pun dah mula feeling nak raya kan?

Paling best pasal langsir daripada MK Curtain ni, kainnya sangat berkualiti. Ramai jugak yang beri feedback  bagus tentang langsir mereka. Customer service mereka pun tak kurang hebatnya. Admin boleh jamin yang korang takkan menyesal kalau beli barang kat sini. Silap-silap, nak repeat untuk raya tahun depan!

Haa.. Nak tahu tak? MK Curtain ada bukak cawangan baru lagi tau. Kat kawasan mana? Ni dia..

MK Curtain buka cawangan baru di Semenyih & Sabah. Jangan lupa singgah

cawangan baru MK di semenyih dan sabah

Buat orang-orang Semenyih dan Sabah, ni berita gembira untuk korang. Maklum la banyak sangat permintaan, MK Curtain dah buka cawangan baru kat Semenyih dan Sabah. Dah bukak tu, jangan lupa singgah pulak!

Kat bawah ni admin senaraikan cawangan-cawangan MK Curtain yang lain. Boleh la pergi dulu dan tengok apa yang ada okay!

Admin pun ingat hujung minggu ni nak pergi MK Curtain HQ, Nilai 3 tu. Ingat nak ajak mak sekali la. Kot-kot ada yang berkenan, boleh la angkat satu. Diskaun pun ada. Seronoknya!

Raya korang kali ni mesti lagi meletop kalau pasang langsir daripada MK Curtain. Jangan lupa LIKE dan SHARE untuk dapatkan servis pengukuran dan sebut harga secara PERCUMA tau!

Admin selitkan Facebook MK Curtain kat bawah untuk korang like. Lepas ni boleh la tahu update  terkini daripada MK Curtain. Jom shopping untuk raya!

*Tertakluk pada terma dan syarat