berita

Tasha Shila Selamat Timang Cahaya Mata Lelaki Sulung. Tahniah!

April 25th, 2021 | by Amat
Lensa Insta

Pelakon Tasha Shila selamat melahirkan cahaya mata sulungnya di salah sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur. Berita gembira itu dikongsinya melalui posting di laman Instagram dengan menzahirkan rasa syukur dengan kelahiran anak sulung lelaki pada hari Ramadan ke-12.

Artikel berkaitan: [FOTO] Angkat Nilai Warisan Melayu, Sekitar Resepsi Perkahwinan Tasha Shilla & Pasangan

Artikel berkaitan: ‘Benda Yang Baik Kena Cepatkan’ – Kahwin Selepas Seminggu Tunang, Ini Respon Tasha Shilla

Syukur ke hadrat Ilahi

Pelakon cantik jelita itu turut berterima kasih kepada semua pihak yang sentiasa mendoakan dan membantu sepanjang proses bersalin. Dikesempatan itu, dia turut berterima kasih dan menghargai suaminya iaitu Atiq Idris yang sentiasa memberi semangat buatnya.

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah inayahNya dan keizinanNya dapat saya melahirkan anak sulung lelaki kami pada hari Ramadhan ke-12, 1442 AH / hari Sabtu April 24, 2021. Terima kasih pada semua yang telah mendoakan kesihatan saya dan keluarga sepanjang masa.

Saya sangat hargai pada semua pihak yang telah membantu menyempurnakan proses bersalin ini terutamanya pihak keluarga, sahabat-sahabat, team medical di hospital dan yang paling special dalam hidup saya, Suami Atiq Idris, thank you so much berikan saya semangat, sentiasa membahagiakan saya dan menjadi suami yang soleh. I love you so much.

I love you so much!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TASHA SHILLA (@tashashilla)

Pasangan suami isteri ini telah mendirikan rumah tangga pada 28 Februari 2020 di Masjid Wilayah Kuala Lumpur dengan sekali lafaz.

Sumber: Tasha Shila

SKIP THIS AD ×