berita

Tawaran Cashback, Beli 1 Percuma 1 & Kejutan Istimewa Sempena Merdeka Ini!

August 6th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

Korang tercari-cari tempat mana yang ada buat offer barangan perabot atau pekakas elektrik? Haa..kami ada berita gembira untuk korang, Courts kini sedang menawarkan jualan tergempak sempena Kempen 63 Merdeka Bonanza di seluruh Malaysia! Memang berbaloi untuk spend duit korang time ni! Jangan risau kalau tak cukup bajet, ada option untuk korang!

Pembelian Pelan Flexi Credit!

Memang berbaloi sangat kalau korang beli sekarang sebab ada macam-macam tawaran menarik dengan pembelian flexi credit.  Kalau korang tak ada bajet yang besar, jangan risau sebab korang masih lagi boleh nikmati tawaran ini dengan mudah.

Dengan hanya berbelanja serendah RM1,500, korang boleh dapatkan cashback sehingga RM5,000*! Paling best, tawaran ni tak terhad kepada beberapa produk atau jenama tau. Mana-mana barangan yang korang nak beli boleh dapat tawaran ni!

Kalau korang lebih prefer barangan dari dapat cashback, korang boleh purchase pelan yang boleh bawa balik mana-mana barangan impian korang bernilai sehingga RM3,000!

Konsep dia macam beli 1 dan dapat percuma barangan lain. Tak terhad untuk 1 atau 2 barangan tau, asalkan capai nilai harga produk tu je! Tertakluk kepada terma dan syarat!

Pelan ‘Courts Cover’ & servis penghantaran percuma!

Courts bukan saja menawarkan harga-harga yang terendah, malah servis pembersihan juga di titik beratkan. Mana nak dapat wei bundle deals servis cucian berharga RM289 untuk sofa 5 seater! dan tilam bersaiz queen!

Tilam dan sofa korang akan dibersihkan kaw-kaw jadi korang tak perlu bimbang! Penting tau servis ni lagi-lagi dalam keadaan sekarang yang banyak virus menular. Sofa dan tilam pula memang antara tempat yang paling banyak kita luangkan masa.

Sebab tu admin kata memang berbaloi tawaran dari Courts ni!

Lepastu, dorang juga sediakan servis penghantaran barangan perabot secara percuma dengan pembelian bernilai RM1,500 dan ke atas dalam satu resit. Tak payah nak fikir nak sewa lori ke apa guys, Courts akan hantar terus barangan ke depan pintu rumah korang.

Tawaran Harga Terendah!

Ni antara barangan yang korang boleh pergi serbu di mana-mana cawangan Courts atau boleh beli secara online di website Courts.

Bukan sahaja harga murah, malah berbaloi sebab ada macam-macam barangan percuma! Contoh beli TV Philips 70” ni, percuma TV 32” lagi! Tak rugi betul, boleh lah bagi percuma TV tu dekat mak ayah di kampung ke atau letak di ruangan lain.

Selain tu ada juga percuma wall bracket. Ha bolehlah gantung TV dekat hall, jimat lah sikit ruangan korang.

Reka bentuk sofa kayu Safari 3+2 ini juga menjadi pilihan korang yang minatkan ciri-ciri traditional dengan harga hanya RM1,299 sahaja.

Courts ada buat kejutan?

Sempena bulan Merdeka ni juga, Courts ada buat 1 kejutan untuk beberapa pelanggan bertuah yang berkunjung ke salah satu cawangan dorang haritu. Nak tahu kejutan apa? Kena lah tengok video ni sampai habis.

Apa tunggu lagi, layari website Courts sekarang atau singgah mana-mana cawangan Courts yang berdekatan untuk tengok macam-macam offer lain! Lepastu mana tahu, mungkin korang salah satu pelanggan bertuah kan?

Tawaran 63 Merdeka Bonanza berakhir 26 Ogos 2020! Tertakluk terma dan syarat. Selamat membeli-belah!

The following two tabs change content below.