berita

Tawaran Super Seringgit, Free Shipping & Diskaun Sehingga 70% Di Shopee Sempena Ramadan Ini!

February 21st, 2024 | by Azyan
Kini Trending

“Shopee! The parcel has been shipped!”

Haa, ni lah notifikasi yang paling admin suka! Lagi-lagi kalau dia kata “Bungkusan telah dihantar” fuh lagi melonjak rasa! Excited tak terkata. Umpama buat surprise kat diri sendiri gitu.

Tapi sebenarnya, tak kisah lah notifikasi tu mengenai apa. Sama ada tawaran menarik atau harga runtuh ke semua admin suka!

Alang-alang dah Ramadan dan kemudian pula Hari Raya, mestilah korang nak beli banyak barang untuk keluarga dan sahabat terdekat kan? 

Dengan tawaran terhebat dan terendah dari Shopee, boleh lah kita sama-sama memberi, sama-sama meriah Ramadan ni!

Tawaran apa tu agak-agak?

Tawaran Ramadan Super Seringgit

Selalu bila bulan Ramadan kita akan rasa yang masa berjalan sedikit lambat dari biasa. 

Apa kata korang luangkan masa yang ada dengan tunggu Tawaran Ramadan Super Seringgit dari Shopee ni! 

Setiap hari pada pukul 12 pm, Shopee Super Seringgit menawarkan diskaun serta tawaran mesra- dompet serendah RM1 tau! Dari pakaian sampai lah ke barang kecantikan semua ada! Boleh nikmati penjimatan berganda!

Siap ada penghantaran percuma tanpa perbelanjaan minimum & diskaun ketika Shopee Live!

Selain itu, korang boleh nikmati penghantaran percuma tanpa perbelanjaan minimum juga ! Jadi, korang jangan la fikir banyak sangat untuk beli satu item. Jangan tertekan ya, Ramadan ni korang boleh beli apa je korang nak. Satu item boleh, 10 item pun boleh.

Bukan tu je, korang juga boleh tebus baucar diskaun sehingga 70% ketika menonton Shopee Live! Bermula dari hari ini sehingga 18 Mac 2023!

Dengan diskaun macam ni, memang tak ada masalah la korang nak belikan barang keperluan untuk keluarga betul tak? Dalam pada masa yang sama, keluarga korang pun akan berbuat perkara yang sama. Haa, sweet sangat,  sama-sama memberi, sama-sama meriah!

Set reminder siap-siap untuk tarikh-tarikh ni! Ada diskaun berganda!

Dalam banyak-banyak hari ni, hari apa yang kena paling kena alert? Haa, jangan risau, admin tolong bocorkan rahsia. Korang boleh set reminder untuk tarikh-tarikh seperti berikut:

  • Jualan Awal Ramadan: 25 Feb 2024
  • Jualan Hebat Ramadan: 3 Mac 2024
  • Jualan Istimewa Ramadan: 15 – 18 Mac 2024

Sambil-sambil membeli tu, boleh la join peraduan juga tau! Boleh menang sehingga RM10,000!

Alang-alang membeli tu, raya ni juga korang berpeluang untuk memenangi peraduan pengubahsuaian ruang tamu bernilai sehingga RM10,000!

Korang hanya perlu berbelanja serendah RM30 dalam kategori barangan kelengkapan rumah di Shopee dan isi borang INI!

Peraduan ini bermula dari hari ini sehingga 3 Mac ni je tau, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ni! Korang tak percaya? Boleh tengok tahun lepas punya pemenang makeover ni dekat bawah ni! Terkejut habis muka diorang!

So guys apa lagi? Jom dapatkan kelengkapan Ramadan korang di Shopee dan nikmati diskaun dan tawaran menarik ni sekarang! Mana tahu, ruang tamu korang pula yang akan diubah suai tahun ni?

Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik di SINI! ( link to be insert)

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×