berita

Terima Video Goyang Payudara & Wanita Berjoget, Elly Mazlein Sound Peniaga Buat ‘Marketing’ Elok Sikit – ‘Jangan Bagi Aku Iklan Bingai’

October 9th, 2021 | by Amirul Asraf
Isu & Kontroversi

Penyanyi, pelakon dan pengacara, Elly Mazlein sering melakukan ‘review’ dan membuka ruang kepada para peniaga untuk mempromosikan perniagaan mereka di akaun media sosialnya.

Terbaru, pelantun suara ‘Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan’ ini dipercayai tidak berpuas hati dengan cara ‘marketing’ segelintir peniaga yang mahu menggunakan perkhidmatannya.

Sakit hati betul

Menerusi posting yang dimuat naik di Instagram Story, Elly Mazlein meluahkan rasa marah apabila sesetengah peniaga memberi bahan pemasaran yang tidak sesuai untuk tatapan umum. Ujar Elly, dia menerima pelbagai video yang kurang enak dan tidak tahu bagaimana hendak mengulasnya. Sebagai kaum wanita, Elly tidak menerima sebarang iklan berbentuk lucah mahupun sesuatu yang boleh menimbulkan aib mahupun menjejaskan maruah seseorang individu.

Di akhir posting, Elly berharap para peniaga tahu dan mula sedar bahawa dirinya tidak akan menerima mana-mana iklan seperti itu. Elly turut memberi nasihat kepada peniaga agar lebih cakna mengenai strategi pemasaran mereka.

Sumber: Elly Mazlein

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×