berita

Teringin Lakukan Hubungan Songsang Dengan Kekerasan, Lelaki Ditemui Maut Akibat Sesak Nafas

February 24th, 2024 | by Amirul Ilyasha
Kini Trending

Seorang lelaki ditemukan maut dalam keadaan badannya berbalut dengan pita pelekat hitam di dalam sebuah bilik hotel yang terletak di Pacet, Cianjur Indonesia pada Rabu.

Artikel Berkaitan: Nak ‘Anu’ Besar Macam BF, Lelaki Maut Selepas Suntik Zakar Dengan Minyak Silikon

Sesak nafas

Gambar sekadar hiasan

Memerik laporan portal Oke Zone, mangsa dilaporkan maut selepas mengalami sesak nafas sewaktu melakukan hubungan songsang dengan cara menggunakan kekerasan dan keganasan dengan seorang lelaki yang berusia 24 tahun.

Menurut Polis Cianjur, AKBP Aszhari Kurniawan pihaknya menerima laporan daripada kakitangan hotel yang menjumpai mayat mangsa dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Hasil siasatan mendapati mangsa difahamkan memuat naik hantaran mengajak orang ramai melakukan aktiviti tersebut dengan cara memakai topeng dan menggunakan pita pelekat di media sosial.

Suspek yang tertarik dengan hantaran dimuat naik kemudiannya berjumpa dengan mangsa sebelum menyewa sebuah bilik di sebuah hotel dan melakukan hubungan terlarangan tersebut.

Namun, apabila suspek mengeluarkan kemaluan mangsa, dia terkencing lalu memukul suspek sehingga menyebabkan suspek menjadi marah.

Suspek kemudiannya meninggalkan mangsa dalam keadaan muka bertopeng dan badannya berbalut dengan pita pelekat.

Suspek kini berjaya ditahan dan bakal didakwa melakukan pembunuhan yang boleh membawa hukuman penjara selama 15 tahun sekiranya disabitkan kesalahan.

Sumber: Oke Zone

SKIP THIS AD ×