berita

Teringin Makan Lobster Tapi Mahal? Kedai Dekat Damansara Damai Ini Jual RM25 Je!

February 23rd, 2016 | by Wan
MyResipi

lobcover

Jika dulu, makanan seperti lobster sering dikaitkan dengan golongan ‘bangsawan’ yakni mereka yang berduit sahaja mampu merasai keenakannya dek kerana harga yang mahal.

Namun kini ‘mitos’ tersebut sudah tidak boleh digunapakai lagi memandangkan wujud sebilangan peniaga yang tampil menjual lobster dengan harga yang cukup berpatutan.

Dengan harga bermula dari RM25, korang pun boleh makan lobster sampai puas dah sekarang!

RM25 je!

hase

Sekitar bulan lalu sebuah rancangan televisyen pernah menyiarkan tentang sebuah kedai lobster di Perak yang dijual dengan harga mampu milik.

Namun dek kerana lokasinya yang jauh, penduduk sekitar Lembah Klang hanya mampu ‘telan air liur’ je! Tapi sekarang korang dah boleh serbu kedai Hase Ikan Bakar di Damansara Damai ini bagi merasai sendiri lobster yang dijual bermula dari RM25 sahaja!

hase5

Western atau Ala Thai

hase6

Dengan cuma RM25 korang dapat pilih menu berasaskan lobster seperti nasi goreng lobster, mee kuah lobster, mee bandung lobster, tomyam lobster dan banyak lagi.

Nak lagi ‘terangkat’ ambil boston lobster yang besar berharga RM80 tu. Rasa pun lagi sedap! Nak masak western boleh, nak masak ala thai pun boleh.

hase3

hase7

lo

Nah ushar dulu harga

menu

Ramai dah try

hase911

hase12

Facebook : Hase Ikan Bakar

Alamat : F12, Tok Yem Street Mall, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Malaysia

Waktu Operasi : 3 Petang – 12.30 tengah malam (Buka setiap hari)

Waze : Hase Ikan Bakar

SKIP THIS AD ×